37511  8. 5. 2012 22:30:26 - roni

Hystericky plač miminka

Dobrý den,
chtela bych se poradit mam 9 tydeniho syna. Chodim k pediatrovi na pravidelne kontroly a vse je prej v poradku, ale mam i pres to obavy, jelikoz malicky hystericky place nekolikrat za den a neda se nicim utisit a pak zniceho nic prestane a smeje se a pak znovu, nevim cim to muze byt.Tohle se opakuje asi tak trikrat do tydne.Pouzivam kapky espumisan na prdiky a ponich hezky prdi, stolici ma 1-2 za den spise do zelena.Tak nevim jestli by to mohlo byt stale prdikama, bolest briska nebo jestli je mozne aby to byl jen naladovy plac jsem ztoho zmatena mohli by jste mi poradit?dekuji za odpoved

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Je-li miminko najedené, přebalené a suché, pak by mělo být vše v nejlepším pořádku. Může se však jednat o koliky, které mohou způsobovat náhlé záchvatovité bolesti. Zkuste k mléku přidat probiotika a uvidíte zda dojde ke zlepšení.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 5. 2012 15:37:28
Ak je synček suchý najedený, nekrčí nôžky (naznačujúce bolesti bruška)nemalo by mu nič byť. Prejavy dieťatka ozaj môžu byť rôzne. Určite tým chce niečo naznačiť, ale nemajte obavy ak to čo píšem úvode je v poriadku. Tak isto naznačuje niečo grimasami. Možno vás chce vás len zaujať, aby ste si hi všímali, vnímali ho, boli pri ňom. Veľa si ho všímajte aby ste, dešifrovali reč tela vedeli sa "porozprávať".

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí