3836  30. 7. 2009 12:10:32

Pravý semenník väčší ako ľavý

Asi pred týždňom, keď som sa sprchoval pravý semenník, bol väčší od ľavého, nahmatal som si tam aj nejakú žilu, keď ju stlačím nič necítim, ale neviem, čo to je. Mám len 11 rokov ďakujem za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Úplne je normálne, že jeden semenník je ako keby väčší ako ten druhý, alebo že jeden je vyššie a ten druhý nižšie, takže skutočne takto na diaľku sa nedá zhodnotiť. Rovnako tak nemôžem posúdiť vaše žily. Žili na penise ako aj na iných častiach tela normálne sú vidieť a dokonca sa niektoré z nich dajú aj nahmatať. Pokiaľ vás nič nebolí, tak sa zatiaľ obávať nemusíte, ale ak budete mať pochybnosti, tak samozrejme nič nie nad vyšetrenie u lekára.

Komentáře uživatelů ...

30. 12. 2010 13:32:35
Ahojte.Mam 13 rokov a masturbujem uz asi 4 mesiace asi jeden alebo dva krat denne.Ale ked uz citim taky nepopisatelny pocit a semenniky sa mi zdvihnu a pritiahnuk penisu blizsie tak vobec nevistiekam.Mokry sen som uz mal ale toto ma deprimuje.Taktiez mam pravy semennik vyssie ako lavy a penis tam mierne zahnuty nadol.Som zufaly. Este by som sa chcel spytat to ten taky divny pocit to je orgazmus ??? To sa sak zrazu zohrejem a strasne mi zcitlivie penis.V tom momente niesom schopny masturbacie alebo iba ak tak spomalou masturbaciou.Rodicom sa to hanbim povedat alebo sa ich nato spytat.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot