38779  19. 6. 2012 8:52:00 - susenkakristinka

Přítel se nechce milovat

Dobrý den,
mám docela problém s přítelem.Vše začalo,když jsem byla těhotná. Přítel se mnou nechtěl spávat,pokaždé když jsem přišla s návrhem,začal se vždycky vymlouvat. Byla jsem z toho zoufalá a doufala jsem,že po porodu se to zlepší. Nyní pořád čekám a nic. Je mi 29 a příteli je 24 let ,tak by mě ani ve snu nenapadlo, že takhle mladý muž může mít v něčem problém. Když se ho zeptám proč se se mnou nechce milovat,řekne,že sám vlastně neví. Už jsem probrečela spoustu nocí. Vím že mě miluje a že mu na mě záleží ,milenku taky nemá,tím jsem si jistá. Škádlíme se, objímáme, hladíme. Pořád se sebe dotýkáme,ale většinou to u toho taky skončí. Jakmile k tomu má dojít tak přestane a nechce.Už jsem bezradná:-(Je celej pořád bez energie.Tvrdí,že ho přitahuju,že se mu líbím,tak to už opravdu nechápu.Miluje se jen když už to nevydržím a stropím scénu,to pak najednopu chce.Snažím se na to jít i jinak,nebýt pořát tak mrzutá a naopak se snažím být veselá a milá ale ani to nezabírá..Předem děkuji za odpověď. Tina.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Môže tu ísť o psychický blok. Počas tehotenstva nie je také nezvyčajné, že muži prestanú mať chuť na sex. Ženy počas tehotenstva naopak, akoby dostávali väčšiu chuť. Možno je to tým, že muž sa bojí, aby žene nejako neublížil. Tiež po pôrode u mnohých mužov pretrváva táto "nechuť". Je to aj tým, že tiež ako žena sú nevyspatí a zároveň je to pre nich veľká zmena, byť otcom. Ale po 2-3mesiacoch sa to zväčša upravuje, najneskôr do takého pol roka. Neviem koľko ste po pôrode Vy, ak je to dlhšie, asi by som Vám odporučila sa s priateľom porozprávať. Skúsiť zistiť kde je problém a prípadne mu navrhnúť pár sedení u psychológa. Strata sex.apetítu počas tehotenstva a po pôrode naozaj nie je nezvyčajná, ale malo by sa to vrátiť do starých koľají.

Komentáře uživatelů ...

PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
31. 7. 2012 17:44:37
Ešte dodám, že občas takýto blok pretrváva u mužov, ktorí boli pri pôrode. Ale to potom naozaj musí ísť za psychoterapeutom.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy