39286  3. 7. 2012 23:36:02 - petra35

Psychické týraní

Dobrý večer,
uz nevim co mam delat muj pritel nic mu neni dobry mam pocit ze vsechno co udelam je spatne. Vubec se v nem nevyznam. Jednou doma otevre dvere udela pruvan a kdyz to pak udelam ja tak je to spatne nebo zeptam se co chces na veceri zacne na me kricet at ho s tema. Neobtezuju a potom kdyz se ho nezeptam a udelam neco sama tak zase rve proc se ho nezeptam. A takhle je to se vsim casto premyslim kde je ta chyba uz jsem premyslela ze bych si neco udelala protoze nemam kam jit.

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Dobrý deň.
Navrhujem skúsiť rozhovor, niekedy v kľude, keď bude mať dobrú náladu. Povedzte mu ako sa v takom vzťahu cítite. Ak sa nič nezmení, radím Vám, aby ste sa rozišli. Ak nie je jeden ochotný robiť kompromisy a vzťah rozvíjať, nemá to dlhú životnosť. Neviem, čo znamená, že nemáte kam ísť, ale nenechajte sa týmto sama sebou vydierať. Ak budete skutočne chcieť - riešenie na bývanie nájdete. Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

Lays
6. 7. 2012 18:23:48
Ahoj, tvoju situáciu ti vôbec nezávidím. Nemá tvoj priateľ náročnú prácu, alebo nemáte malé dieťa? Pretože väčšinou tu vznikajú problémy že človek má psychickú záťaž a takto si to kompenzuje na vás. Nepokúsila ste si sním len sadnúť a o všetkom sa porozprávať? Možno by to pomohlo.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy