39428  8. 7. 2012 20:01:14 - Hejkal

Miluju rodinu

Dobrý den,
mam problem s rodinou a nevim co mam delat jaji tak miluju manžlka asi taki jato zni citim a vera mi odjela a rijela až druhi ben a jasembil doma a brecelsem jako mali kluk a to boli a mam problem z piti alkoholu ale jen ovikendu coma belat prosim jaji tak miluju žeto je hrozni totak boli maupni svirani nahrudi až toje nepřijemni prosim jka tomam zachranit prosim. Dekuju lukaš h.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Žiaľ Váš text sa dá len ťažko čítať, ale pochopila som, že Vaša manželka Vás opustila. Žiaľ nepíšete ani prečo odišla. V každom prípade alkoholom nič nevyriešite, skôr by ste sa znovu mali porozprávať a zistiť čo môžete zmeniť, aby sa manželka znova vrátila.

Komentáře uživatelů ...

Hejkal
15. 8. 2012 12:31:54
DEKUJI ZARADU JA TO SKUSIM
Ania
17. 8. 2012 1:24:38
Naozaj je text ťažšie čitateľný :-), ale ja som ho nepochopila tak, že by dotyčného pána manželka opustila, len na niekoľko hodín odišla a zase sa vrátila. Pravopis, alebo psychika (možno i alkohol - al sa mýlim, prosím o prepáčenie), spôsobili zlú čitateľnosť. S dovolením, skúsim pretlmočiť text nešťastného pisateľa: Dobrý den, mám problém s rodinou a nevím, co mám dělat. Já ji tak miluju, manželka asi taky, já to z ní cítím a včera mi odjela a přijela až druhý den a já jsem byl doma a brečel jsem, jako malý kluk a to boli a mám problém s pitím alkoholu, ale jen o víkendu. Co mám dělat, prosím, já ji tak miluju, že to je hrozný, to tak bolí, mám uplný svírání na hrudi, až to je nepříjemný. Prosím, jak to mám zachránit prosím. Děkuju Lukáš H.
Ania
17. 8. 2012 1:36:14
Milý Lukáš, skúste svojej manželke viac dôverovať a cez víkendy jej v niečom pomôcť, alebo ju niečím príjemným prekvapiť, či len jednoducho s ňou tráviť spoločné chvíle, ktoré vymeníte za alkohol a detinský plač. Ak ju skutočne milujete a cítite, že manželka vás asi tiež miluje, tak verím, že výsledok na seba nenechá dlho čakať.:-)Alkoholom však skutočne nič nevyriešite, ako Vám to už napísala pani psychologička. Prajem veľa šťastia.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy