39571  12. 7. 2012 17:35:26 - Sures

Půl roku po obřízce - problémy (otok)

Dobrý den,
rád bych se Vás na něco zeptat. Před půl rokem jsem podstoupil obřízku a od té doby začali problémy. Týden po obřízce jsem dostal antibiotika kvůli pálení při močení problémy ustali ale jeden problem trvá až dodnes. A to, že při pohlavní styku mi vždy nateče špička žaludu( a pak mě palí močová trubice při močení 2-3 dny) pravidelně chodím k ulorologii. Šel jsem na stěry (jedná se o infekci) a dostal jsem další antibiotika Doxybene ale jak pozoruju tak antibitika nepomáhají můžu se zeptat jaký může být další postup. Další stěry a pak třeba cytoskopie? Nebo další antibiotika. Rroblem se táhne už půl roku a rád bych se už vyléčil. Jestě bych rád dodal, že jsem měl problematické hojení. Předem děkuji za váš názor

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pokud stále trvají problémy, je třeba opakovaně vyšetřit moč, provést stěry a léčit cíleně antibiotiky. K cystoskopii to indikace není. Buďte v teple, pijte hodně tekutin a sex na chvíli vypusťte.

Komentáře uživatelů ...

Karell
1. 9. 2012 12:56:03
Docela smůla, že tě při obřízce infikovali. Ty infekce z nemocnic a navíc v urogenitální oblasti není jednoduché zlikvidovat. Pokud nezabírají antibiotika, doporučuji posilovat imunitu. Osvědčilo se mi brát Immunity Star (ráno a večer). Velmi účinné je MMS1 (nakupovat jen z ověřeného zdroje) http://www.czmms.net/index.php/co-je-mms (pozn. osobně doporučuji MMS aktivovat spíše 1 kapkou 3,5% HCl než 5 kapkami kyseliny citrónové. ) Po měsíci této léčby bys měl vidět výrazné zlepšení.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot