40337  7. 8. 2012 11:29:06 - men4

Zlomený penis?

Dobrý den,
mám takový intimní a choulostivý dotaz. Jsem tak trošku naročnější v sexu a prožitkář a bohužel se mi přihodilo něco nemilého. Jak je vidět na přiložené fotografii, ohnutí mého penisu není při erekci klasické. Před pár lety bylo, jenže ted už není. :-( Sice funguje a pokud není zcela napumpován, tak jde i s trochou pomocí mírné síly narovnat, ale vzniká pak mírný tlak na topořivé tělíska, nic co by se nedalo vydržet. Jenže pokud je zcela napumpován, tak zůstane +- v tomto tvarů jak je na fotce. Chtěl bych se zeptat zda se fakt jedná o zlomení penisu, nebo je to něco jiného a zda to lze léčit jen léky, nebo by byla nutná operace a jaká rizika by to případně obsahovalo. :-( V současnosti to vidím spíš jako největší problém po psychické stránce, přeci jen ne každá je v tomto tolerantní a není to nic příjemného. Na druhou stranu chci zachovat funkčnost. PS: u doktora jsem zatím nebyl, tak nějak převažuje stud, pýcha a ego. Děkuji za odpověd, snad mi to nějak pomůže.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Zlomený penis?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Při zlomenině penisu byste cítil velmi intenzivní bolest, je slyšet křupnutí, následný otok, zbarvení a deformace tvaru. Uvažoval bych o Peyroneho chorobě, která lze léčit konzervativně i chirugicky. Operace se provádějí na klinikách se zkušenostmi a výsledky jsou uspokojivé, ale každá operace nese riziko, to se týká i funkčnosti.

Komentáře uživatelů ...

Karell
1. 9. 2012 12:33:41
Docela slušné výsledky na tento problém má Andro-penis. http://www.andro-penis.cz/ Podrobně: http://www.andromedical.com/products/medical-penis-enhancement-products/peyronies-disease/ Stačí zadat na Google.cz Penile Curvature Treatment nebo Peyronie penile traction.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot