40798  21. 8. 2012 20:50:17 - janiii

Dlhodobý problém s močením

Zdravím,
mám 17 rokov a môj problém trvá cca 2 roky. Po normálnom vymočení (mám normálny prúd moču až na dlhšie odkvapkávanie) cítim neúplné vymočenie. Ten pocit cítim na dvoch miestach: v močovej rúre a v oblasti kde sa nachádza prostata. Je to trochu nepríjemné no po čase to prejde. Ja neviem ale keď som čítal príznaky zväčšenej prostaty tak to aj trochu sedelo. Možno ešte zúžená moč. rúra. Chcel by som sa Vás preto opýtať (aby som pri príchode k urológovi vedel poriadne vysvetliť čo mi je pretože už som raz s tým problémom uňho bol no nezistil mi nič) čo môže byť príčinou. Ďakujem za odpoveď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Na prostatu a nějakou změnu velikosti močové trubice bych myslel také jako první. Jste ale mladý a jiné příznaky nemáte... Byl bych pro některé vyšetření k zobrazení močové trubice.

Komentáře uživatelů ...

Bader
22. 8. 2012 18:15:57
Vysvetlil ste to dobre. Inak sa to snáď ani nedá. Ak nič nezistil a opakuje sa to vyskúšajte navštíviť ešte jedného a DOSLOVA sa poradiť ešte raz. Skúste potom napísať sem opäť.
janiii
22. 8. 2012 19:00:25
Ide o to, že takto som mu to nevysvetlil pretože mám takú malú fóbiu z doktorov a chcel som byť čo najskôr preč. Viem že som urobil chybu preto pôjdem aj keď nerád opäť a chcel som vedieť aj nejaké rady od vás :)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot