41034  28. 8. 2012 15:48:37 - simoniskoful

Zápal močovych ciest po sexe

Dobrý deň,
mám problém, zo zápalom močových ciest. V sobotu som mala pohlavný styk a dnes (UT) som dostala zápal. Bola som s tým aj u obvodného ale nespomenula som pohlavný styk. Pred necelými 10 dňami som mala tiež zápal močovych ciest. Môže to byť aj tým pohlavným stykom. Bude to vo mne? či v partnerovi. Dr. mi povedala, že ak by to bolo tym pohlavným sexom mám pred každym pohlavným stykom brať antibiotiku. Nieje to prehnane? A počula som aj o predĺžení močovej trubice, je zaručené že sa mi to nezopakuje. Som už s toho na nervy. Ďakujem,dúfam, že sa niečo nájde..

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Doporučuji hodně tekutin, hned po sexu se vymočit a provést osobní hygienu. Pokud bývají infekce vázány na pohlavní styk, tak pokrytí tabletkou antibiotika se doporučuje. Dále se pak ještě může užívat jedna tableta večer každý den. Bylo by rovněž dobré, vyšetření vaginální mikroflóry gynekologem.

Komentáře uživatelů ...

Frederika7
4. 9. 2012 13:29:26
Dobry den, ja mam tie iste problemy, najprv som nevedela od coho to je, neviem to ani teraz presne, vacsinou to mam aj ja po pohlavnom styku. Prosim poradte, lebo je to velmi neprijemny pocit a uz mam z toho dost.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot