41618  20. 9. 2012 12:27:52 - kubackovam

Potencionální nevěra?

Dobrý den,
mám jeden problém. Už nevím jak dále. Mám přítele. Jsme spolu tak 2 roky. Vztah je složitější, protože má dítě z předchozího vztahu. Myslela jsem, že jsem konečně našla spolehlivého chlapa, který bude rád za někoho jako já. Když se starám o jeho dítě a mám je oba ráda. Bydlíme spolu a má střídavou péči. Všechno bylo fajn až na jednu menší krizi před rokem a půl. Býval trochu divný a vůči mě chladný. Potom ale bylo všechno v naprostém pořádku a my se k sobě nastěhovali. Bohužel po dvou měsících bydlení vyšly najevo věci, které pro mě byly opravdová rána. zjistila jsem, že si píše s kamarádkama, se kterýma se baví o sexu, jak by se s nima nevyspal a také že je sám, že jsem ho nechala a podobné výmysly. Hodně si vymýšlel a dělal ze sebe někoho kdo ani není. Jako by si potřeboval zvýšit sebevědomí. Podotýkám, že už tak ho má dost vysoké. Myslela jsem, že je konec, ale nakonec jsem to nějak přešla a odpustila. Bohužel nezapomněla. Sliboval že přestane, že to dělal pro to, že si mnou nebyl jistý. Jenomže uplynulo pár měsíců a já zjistila že to dělá pořád. Moje důvěra byla tatam a napadlo mě ověřit si to přes jeho mobil. A neskončil s tím. Myslím, že se s nima nestýkal, ale i tak je to skoro jako nevěra. Hodně jsme se kvůli tomu hádali a já nedokázala přiznat, že mu lezu do mobilu. To by byl konec, a stejně by všechno popřel. Říká mi jak mě miluje a taky se mi věnuje. Vím, že veškerý volný čas je se mnou a proto nevím co si o tom myslet. Píše si s více holkama jakoby čekal, která se chytne. Přitom se mnou probírá plány do budoucna a podobně. Znamená to, že si jen potřebuje dokázat jaký není samec? a zvyšovat si ego? Jinak máme hezký vztah a je to strašně skvělý táta, nedovedu si představit, že s ním nejsem ale tohle mě ničí. Těm holkám povětšinou píše to samé...Jenže mě to ponižuje. Máte s tím někdo zkušenosti?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
nevera je niečo, čo vzťah totálne ničí a nabúráva základy. ak sa nechcete trápiť a chcete v tomto vzťahu zotrvať, tak odporúčam nečítať SMSky a nepátrať po známkach nevery a veriť všetkému, čo Vám priateľ hovorí. Ak sa tak tváriť neviete a mobil budete kontrolovať, tak odporúčam s priateľom prehovoriť a povedať aj to, že ste ten mobil videli. Hlavne sa ale potom nenechajte zatlačiť do kúta, že prečo kontrolujete mobil, ale riešite to, že niečo sľúbil a nesplnil.
Pokiaľ sa vo Vašom vzťahu naštrbila dôvera, tak bude len veľmi ťažké si ju získať späť a len slovami, ako veľmi Vás ľúbi si Váš priateľ dôveru nezíska.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy