41868  1. 10. 2012 0:37:36 - lllexus

Povislá tlustá predkožka

S jednovecerni partnerkou jsem mel sex a nemohl jsem se udelat s kondomem tak stahla kondom pryc a zacala me masturbovat a po dvaceti minutach porad nic,tak jsme to ukoncily.Druhy den jsem mel natazenou predkozku a docela i napuchlou,daval jsem obklady(proste studeny kapesnik).Treti den lepsi ale predkozka porad natahla a povisla a kdyz jsem chtel stahnout tak to sice slo ale mam furt takovy pocit vetsi predkozkya kdyz stahnu tak mam u korene hodne kuze a stahovani je jiny nez obvikle.A kdyz chci predkozku zase dat na puvodni misto tak ji musim trochu pomoct,prestaneto nebo s tim mam neco delat,proste jako kdybych mel vic kuze na predkozce nez pred tim takova natahla.poradte mam neco udelat?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Předkožka je zřejmě trochu anatomicky odlišná a masturbace byla až moc vášnivá. Pokud to bude nadále obtěžující je možné zkusit aplikovat kortikoidní masti nebo provést plastiku eventuálně obřízku.

Komentáře uživatelů ...

Bader
1. 10. 2012 15:52:36
Nepôjde o nejakú vážnu chybu, pravdepodobne ste to len trochu s dráždením prehnal. Celá oblasť by sa mala za pár dní ukľudniť a dostať do normálu. Príliš intenzívne mechanické trenie niekedy škodí. Skúste používať lubrikant.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot