41924  3. 10. 2012 18:27:22 - eLBi

Problém se vztahem

Dobrý večer,
chtěla jsem se zeptat, zda je normální, když můj přítel mění svoje názory podle nálady? Je strašně náladový a v dobré náladě mi dává najevo, jak mě miluje, ale když se mu nedaří něco ve škole, nebo má problémy doma, tedy když má špatnou náladu, dokáže z úst vypustit věci, které ho pak mrzí, napříkald má úvahy, že má na holky čas (je mu 18 a přitom měl vztahy i a tohle se mu nestávalo) Hodně kvůli tomu pláče a mrzí ho to. Má problémy doma ( před 2 roky mu umřela jeho nejbližší osoba - jeho babička a s matkou nemá vůbec dobrý vztah - je psych. nemocná) Bojujeme s tím už asi půl roku a stále neznáme příčinu a jak se tomu vyvarovat. Prosím vás o radu. Děkuji moc.

Mgr.Trileta   Mgr.Trileta [Psycholog]
Dobrý večer, je těžké vám cokoli radit s takto málo informacemi o vašem příteli. Obecně však lze říci, že měnění prezentovaných názorů podle nálady je běžné (ne už však pro druhého příjemné, ani tím nechci říct, že by to měl ten druhý tolerovat). Pokud to však vašemu příteli vadí a neumí si s tím poradit, i když by opravdu chtěl, pak je dobré vyhledat pomoc psychologa.

Komentáře uživatelů ...

Bastet
4. 10. 2012 12:31:52
Podle toho, co popisujete, by měl i Vás přítel vyhledat pomoc psychologa. Tím nechci nějak urazit, ale je to nejlepší řešení. Obzvlášť, pokud mají nějaké psychické problémy v rodině.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy