42137  11. 10. 2012 12:22:45 - Lucy123

Skrývá můj přítel bisexualitu?

Dobrý den,
Ráda bych od Vás slyšela názor, potřebovala bych poradit. Žiju s přítelem 3 roky, oboum nám je 24 let. Přítel má celé 3 roky stejného kamaráda, jeho kamarád je starší, je mu 40 let - takže věkový rozdíl je docela veliký.Tohoto kamaráda znám, občas se vidíme, chová se ke mně hezky (jakože si mě váží). Přítel s tímto kamarádem spolu podnikají, tzn. jsou spolu skoro denně, když spolu zrovna nejsou tak si neustále smskují.S přítelem jsme spolu začali v zimě před 3 lety, tehdy mi přítel řekl, že si s kamarádem slíbili, že následující léto pojedou spolu na dovolenou k moři i když si některý z nich během roka najde přítelkyni. V létě tedy odletěli. Od moře mi chodili sms typu „ právě sedíme u baru a pijeme spolu víno“. Následující zimu spolu jeli lyžovat do zahraničí. Dále spolu jeli na 3 denní výlet do Štrasburgu s tím že, chtějí poznat město a okolí. Pamatuji se na jednu večerní sms na kterou nezapomenu: „Zlato právě jedeme na lodičce, je tu krásně, určitě by se ti to taky líbio“ Dva chlapi spolu večer na lodičce? A včera mi řekl, že spo lu pojedou na 3denní výlet do zahraničí – do wellness hotelu aby si prý odpočinuli. Co mě už asi úplně dorazilo a proto Vám píši je, že mi řekl, že si připlatili pokoj s krásným výhledem. Dva chlapi spolu na wellness pobytu v pokoji s krásným výhledem?
Mám podezření a pořád se nemůžu zbavit myšlenky, že ti dva nejsou jen kamarádi. Že jsou minimálně bisexuální, že spolu něco mají. Utvrzuje mě v tom jeho vyprávění, že v době když jsme ještě nebyli spolu, tak měli spolu sexuální zkušenost – několikrát spolu byli v posteli s nějakou ženou ve trojce. Další věc je, že mě přítel v posteli občas prosí, abych ho uspokojovala análně pomocí prstů. Prosím o názor, možná už si všímám jen těchto věcí, jsem na to zaměřená… ale nemyslím si, že je to normální. Nevím, co mám dělat… Mám se přítele narovinu zeptat? Co když to tak nebude a naštve se, že ho tahle podezřívám? Co se týče čistě našeho vztahu mezi mnou a přítelem, tak je jinak všechno v pořádku, nehádáme se. Jako žena si nemůžu ztěžovat, stará se o mě, koupí mi vše co chce/potřebuji, Neustále mi kupuje oblečení, bot apod, jezdíme na dovolené. Předem moc děkuji za názor

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Dobrý deň Lucy.
Úplne súhlasím s názorom Wildrose nižšie. Neostáva Vám nič iné len si to priamo vyjasniť. Je možné, že sa Váš priateľ nahnevá, alebo minimálne zareaguje počudovane, toho sa však "musíme" obávať vždy, keď ideme riešiť nejakú citlivú záležitosť. Keby išlo o ženu, isto by ste toľko neváhala... Proste skúste navodiť atmosféru pre rozhovor, sadnite si spolu, nevyčítajte, zamerajte sa na svoje pocity - z toho, čo popisujete sa zdá, že Váš priateľ je vnímavý, takže keď poviete ako sa cítite a aké obavy to vo Vás vyvoláva, bude to mať určite želaný efekt. Na druhej strane požadujte úprimnosť. Bude to ťažké, ale určite to zvládnete - držím palce!

Komentáře uživatelů ...

wildrose
15. 10. 2012 15:41:00
Opytaj sa ho...Ked sa neopytas, budes stale len pochybovat. Sadnite si spolu a vysvetli mu to tak, ako si to pisala tu, ake mas podozrenia a preco. Myslim, ze by ste sa mali porozpravat narovinu, inak sa budes stale zozierat.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy