4242  18. 8. 2009 21:20:32 - tominko15

Probém pri masturbácii

Keď masturbujem strašne ma to bolí a hlavne vtedy, keď ide semeno von a je ho strašne málo, a keď už dosahujem vrchol začne sa mi sfarbovať žaluď do fialova.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Zafarbenie penisu tesne pred ejakuláciou, vrcholom je úplne prirodzené, teda normálne a nič zlé to neznamená. Ak máte bolesti počas masturbácie, tak niečo nie je v poriadku. Buď to nerobíte ako sa má, alebo máte nejakú patológiu na penise, lebo pri masturbácii by ste rozhodne bolesť nemal pociťaovať.

Komentáře uživatelů ...

26. 6. 2010 23:36:12
Intenzivní zfialovění a dokonce zvětšení žaluda je způsobeno překrvením pohlav.orgánu těsně před orgasmem a následným výstřikem dávky semene.Neokysličená krev (zadržovaná ve ztopořeném penisu) má tmavší barvu a je hustější než ta co proudí v tepnách. Když jde při výronu semeno trubicí ven, tak je to cítit jak putuje a je to naopak velmi uvolňující a příjemné.Bolet to určitě nemá. Nemáš třeba v močovodné trubici nějaký zánět?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie