42530  27. 10. 2012 16:29:40 - MarkQ

Strach ze Sexu

Dobrý den. Je mi 16 let a mam o 1,5 roku starší přítelkyni. Chodím s ní už skoro půl roku ale Když dojde na téma sex tak se bojím že jí nedokážu kvalitně vyhovět jednak je to tím že jsem panic a ona už má pár sexuálních vztahů za sebou a také proto že si myslím že mám malý penis a nedokážu ji kvalitně uspokojiť. Mám s toho stres, stále hledám nové důvody proč s ní nemůžu bejt.Hrozne mě to trápí a nemůžu kvůli tomu normálně fungovat, nechci aby to kvůli tomu skončilo protože ji mám opravdu rád, prosím poradte co stím? Děkuji za všechny vaše rady. Michal

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Milý Michale,
využijte toho, že jste na tento problém dva. Pokud svou dívku máte rád a stojíte o ni, řekněte jí, co Vás trápí. Představte si, jak si nyní vykládá Vaše vyhýbavé jednání ona. To, že Vám záleží na tom, aby Vám spolu bylo hezky, ji rozhodně potěší, uklidní. Navíc kvalitní uspokojení ženy, souvisí více s prožíváním, naladěním, city, než s velikostí penisu. Nejde o závod, ale o příjemný výlet. Budu Vám držet palce.

Komentáře uživatelů ...

MarkQ
28. 10. 2012 20:44:06
Já nevím mám z toho hroznej strach , co mi na to řekne protože ona je už o neco zkušená a nevím kolikátku mal její předchozí partner . já mám tak 14.5 až 15cm pokud on měl tak dvacítku tak sem dojel protože si se mnou nnebude fyzicky rozumět a skončí to . Doufám že se to nestane :((
Mgr.Zajic [Psycholog]
29. 10. 2012 15:01:36
Zamyslete se nad tím, proč s Vámi chodí. Že máte strach chápu, ale nesmíte sex přeceňovat. Dívky nechodí s "údy", nevybírají si partnery podle centimetrů v poklopci. Míra, kterou uvádíte navíc není ani podprůměrná.
MarkQ
29. 10. 2012 22:16:44
To máte pravdu že nechodí s údy my si spolu skvěle rozumíme tak to nechcy takhle pokazit.Asi si sní o tom budu muset promluvit.Ale když to není zas podpruměr tak to nebude zas tak hrozné .

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy