42796  5. 11. 2012 17:39:30 - kladaba

Zdvojený proud moči po obřízce

Zdravím, mám pátý den po obřízce a dnes jsem byl na kontrole, kde jsem se urologovi svěřil, že mám spojený prostředek výústění močové trubice a proud moči je proto silnější a objemově slabší. Ptal se mě, jestli mám zdvojený proud, to jsem neměl a poté mi to uvolnil (bolelo to dost i s tím znecitlivujícím gelem). No a cca čtyři hodiny na to jsem šel na záchod a proud byl zahnutý trochu doprava, tak jsem se snažil to vyústnění trochu otevřít (on jakoby to ten gel zase trochu slepil) a pak ukáplo pár kapek krve a když jsem se za chvilku šel zase vymočit, tekly dva proudy! chvílema se slévaly v jeden ale pak se zase rozdělovaly. Teď nevím, jestli se mám znovu objednat a prodiskutovat to s ním, anebo počkat až na další kontrolu (která je za 14 dní).

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
V tuto chvíli bych počkal do zhojení po tom drobném zákroku, tzn. do naplánované kontroly. Hodně pijte - kvůli snížení rizika infekce a udržení průsvitu močové trubice. Na kontrole by se měla vyzkoušet šířka trubice a poté, v případě nedostatečnosti zákroku, provést pokus o další úpravu - zvětšení průsvitu, tzv. meatotomie.

Komentáře uživatelů ...

kladaba
6. 11. 2012 18:22:21
Nemůže to, že se ten prostředek vyústění pořád spojuje (už mi ho takhle uvolňoval před propuštěním z nemocnice), nějak způsobovat framykoin, který si mažu na noc a možná se na to dostává?
Bader
10. 11. 2012 5:45:00
Framykoin nie, mastička vplyvom teploty tela sa rozpustí a prúd moču by ju i tak strholreč.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot