43498  3. 12. 2012 21:40:46 - Anonym001

Hrčka na penise

Na penise sa mi už dávnejšie urobila hrčka, asi rok a pol dozadu. Je to tvrdé a nebolí to. Iba vtedy, keď to silno stlačím, pricviknem tým kožu to je pochopiteľné.Chcem vedieť, o čo by sa mohlo jednať. Keď nejaké zmeny na sebe nepoznám, hneď sa zo mňa stáva hypochonder a momentálne, keď som čítal staršie príspevky, kde sa písalo o tukovom nádore mám srdce až v krku. Tak by som chcel vedieť o čo sa môže jednať aby som sa takto nebál. Mám 16 rokov ďakujem za skorú odpoveď.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Hrčka na penise

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Co to přesně je Vám z obrázku neřeknu. V každém případě je to podezřelé a jistě Vás to bude omezovat v sexuálním životě. Navštivte urologa, který Vám ložisko ambulantně odstraní a pošle k rozboru. Budete mít klid a pravděpodobně natrvalo pokoj.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
4. 12. 2012 19:20:48
Napadá mě pár věcí. Z obrázku to není patrné, ale někdy může dojít k rozšíření podkožní žíly, něco jako křečová žíla, ale je to na penisu. Nebo tam může být tukové ložisko ap. V každém případě by to měl vidět lékař specialista (urolog), nejde o neřešitelný problém, ale předpokládal bych drobný chirurgický úkon. Není se čeho bát, tipoval bych to na ambulantní zákrok na pět minut s místním znecitlivěním.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot