43809  18. 12. 2012 15:38:07 - tarzan

Hypospadie

Dobrý den,
je mi 15 a chtěl bych se zeptat myslite, že se holky nezděsi mim onemocnením, že mám dirku moc dole ?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jak to Vaše potencionální parnerka vezme nevím, ale pokud máte druh hypospádie, kdy je ústí močové trubice až pod žaludem (v oblasti těla penisu) a měl by jste zájem to řešit, tak exituje operační výkon, který dokáže ústí vyzvednout výše.

Komentáře uživatelů ...

Doctus
18. 12. 2012 16:31:02
Hypospádie není onemocnění, nýbrž menší vývojová embryologická vada. Pokud se nejedná o nějaký těžký případ, většina žen by si toho ani nevšimla. Pokud by si toho všimla, tak každá moudrá žena by byla taktní. Na pohlavní styk by to nemělo mít vliv, na zplození potomka pravděpodobně taky ne. U některých mužů sice tyto problémy byly zdokumentovány, ale tam se spíše jednalo o rozštěp močové trubice. Takže na závěr: nebojte se! MP
korigovany
22. 1. 2014 11:04:59
A ted nazor nekoho kdo si s tim prozil cely zivot... Temer kazda zena si to vsimne. Minimalne uplne kazda praktikujici oralni sex. Leda ze by byly uplne slepe a absolutne neznale anatomie. Moudrych zen je v dnesni dobe v teto casti sveta jako safranu (=minimum). Punc znetvoreni ale zustava na cely zivot. Tim myslim, ze zustava vezet nekde ve vzduchoprazdnu mezi partnery. kazda zena intuitivne vyhledava partnera pro zplozeni zdrave populace a prevazna vetsina zen se domniva (az pokud neni nekym explicitne poucena..a i v tom pripade neveri..) ze se jedna o genetickou vadu. A nakrasne i kdyby vsechny tyto realne anatomicke dusledky bylo mozne eliminovat, zustava dabel ukryt v psychice. Dabel ktery vas bude provaazet cely zivot v podobe komplexu. Minimalne by psychoanalytik vyhodnotil situaci jako ze toto postizeni v mnoha pripadech zasadnim zpusobem ovlivni osud cloveka (partnerske vztahy, zalozeni rodiny atd).

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot