44112  2. 1. 2013 23:00:42 - Patrik.Foltyn

Žiarlivosť

Já už neviem čo mám robiť ďalej
Vždy to bolo tak že som namotával a vyspal sa s jednou a o týždeň sa to skoničlo, teda ja som to skončil. Nikdy som nechcel nič viac ako len sex, mám 16 rokov, športujem, zabávam sa.. Asi ma niekto bude obvinovať ale tak každý sme si niečím prešli a podľa mňa je to normálne v tomto veku... lenže som spoznal jednu babu.. ktorú keď, došlo na to (sex) tak som ju práve naopak začal ešte viac milovať... až tak moc že som z toho v prdeli ".. Napíše jej nejaký chalan, či na mobile alebo na facebooku ja som schopný sa psychicky zrútiť.. neviem jej veriť.. a nič mi neurobila.. a cítim že týmto ten vztah ničím.. teraz som s nou bol 5 dní a ide aj spať ku mne ..Furt mi hovorí že ma miluje a všetko ale ja si furt myslím že je tam niečo, o čom nemôžem vedieť.. a ďalej už takto nemôžem.. nechcem o nu prísť..
Poraďte mi niekto prosím vás či mal niekto podobny problém so žiarlivosťou..Ďakujem..

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Opravdu byste o ni mohl přijít, vždyť kdo by nedůvěru a podezíravost dokázal takto dlouhou dobu snášet? Určitě si to dokážete sám dobře představit, když se na sebe zkusíte podívat jejíma očima.
Jinak se mi zdá Váš problém docela přirozený, když se uvědomíme, že je to zatím úplně první zkušenost s opravdovým vztahem. Nasbíral jste zřejmě hodně zkušeností fyzických, ale v citovém a vztahovém životě jste ještě úplně na začátku. Chybí Vám zkušenosti, jak důvěřovat, jak si nést svůj díl zodpovědnosti a ten partnerův zase nechat zase na něm, jak spolu vycházet v blízkosti a vzájemnosti, abyste si zároveň každý uchoval kousek toho svého světa. Máte toho spoustu k objevování, tak do toho.
Zkuste se zaměstat více svými koníčky a starostmi, a ty její nechávejte více na ní. Věřte, že bude Váš vztah chránit tak, jak byste jej chránil na jejím místě Vy.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy