44123  3. 1. 2013 14:26:18 - Naturman

Nahý v přírodě - je to normální?

Mám problém a nevím, jestli to je v pořádku. Vzrušuje mne procházet se úplně nahý v přírodě, v lese nebo po louce. Jsem při tom okamžitě vzrušený, takže penis mi stojí a erekci mám celou dobu, co jsem nahý. Několikrát se mi už i stalo, že jsem samovolně začal ejakulovat. Je to normální a kde se mohu o tomto poradit (sexuologie, psychologie). Je mi 32 let.

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Milý příteli,
myslím že obojí (klinický psycholog, sexuologie) je dobrý nápad. Zkuste společně zjistit, co Vám přijde tak vzrušujícího. Třeba danou sexuální potřebu můžete vyřešit vhodnějším způsobem, nebo si zkrátka najděte místo, kde to nikomu nemůže vadit ;) Problém podle mě není samotná potřeba, každého vzrušuje něco jiného, ale možné důsledky.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
6. 1. 2013 21:15:39
Přidám svůj laický názor. Vlastní nahota člověka nevzrušuje, když jde někdo nahý z pokoje do koupelny doma, tak to vnímá zcela neutrálně. Vás prostě vzrušuje ta možnost, že tam někdo bude, nějaká žena či dívka a "náhodou" vás potká. Určité nenormální exhibování je možná i to, jak tady o tom píšete. Exhibicionismus je docela rozšířený, pokud to nebereme dle policejních a soudních statistik. To není asi odborná definice, ale laicky tam řadím jak různé ženské oblékání (bez kalhotek, bez podprsenky a mezi lidi), tak i různé příležitosti, kdy muž využije možnosti a před cizí ženou (tj. ne partnerkou) se pod nějakou záminkou ukáže nahý. Takovou potřebu či sklony má asi řada lidí a média to jen podporují. Nechci tu moralizovat, ale tuhle věc je určitě třeba mít pod kontrolou. Pokud byste se producíroval venku, kde zaručeně nikdo nebude a být nemůže, tak je to fuk, že tam běháte vzrušený a při tom i vyvrcholíte. Jenže asi to neděláte na svém soukromém a oploceném pozemku, mimo dohled lidí či možnosti náhodného kontaktu. Sexuologové myslím exhibicionistům doporučují chodit na nudistické pláže, samozřejmě tam se musí chovat nenápadně, ne běhat s erekcí či dokonce ejakulovat. Tohle vybití mají provést až doma. Já si myslím, že by bylo ještě lepší si najít nějakou ženskou a své touhy realizovat ve vztahu. Jinak tu hrozí trestní postih či popotahování. A krom toho, určitě je lepší ejakulovat při souloži s partnerkou než někde na louce či v lese ze vzrušení, že mě tam někdo může nachytat.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy