44191  5. 1. 2013 16:40:02 - normalny

Normálny on alebo ja?

Prosím Vás ja by som sa chcela s Vami poradiť. Mám totiž to taký problém, že sexujeme s partnerom asi 3 krát do týždňa a jemu sa to zdá stále málo, neustále má chuť na sex a núti ma do toho ale mne sa nechce a obťažuje ma to. Stačí keď je pri mne alebo ma vidí a už sa mu postaví penis. Preto by som sa Vás chcela opýtať či je problém vo mne ale v ňom. Zatiaľ veľmi pekne Ďakujem!

Mgr.Trileta   Mgr.Trileta [Psycholog]
V určitém věku je normální, že muži chtějí sex častěji. Ve vztahu, který má však vydržet, je důležité, aby jste mluvili o tom, co je vám příjemné a co ne, aby jste nedělali to, co vám příjemné není jen proto, že to druhý vyžaduje. Obecně, nejen v sexu, lze říci, že pro vztahy je důležité, aby jste o svých pocitech mluvili a nebáli se říci, když vám něco nevyhovuje.

Komentáře uživatelů ...

Patrik.Foltyn
6. 1. 2013 15:53:27
Z osobných skúseností ti poviem.. :D ja s mojou máme sex 3x za den a vždy ho chcem ja, tak isto keď ležíme pri sebe hladkám ju a tak, tak proste dostanem chuť na to.. myslím si že je to normálne.. podľa mňa to ani nie je chyba.. chlapec je asi vo veku keď mu hormony lietaju po tele ako mravce po tráve, keď mu budeš hovoriť dalej nie nie nie tak on to bude chcieť častješie a častejšie.. ale davaj si pozor na to aby ten vztah nebol čisto len o sexe lebo potom nebudete mat čo robiť len ten pomer.. skús ho narovnať trošku..
Patrik.Foltyn
6. 1. 2013 15:54:24
a keď ta to obťažuje tak mu povec že to nechceš tak často, že či mu ide len o to a narovnaj ho na inú cestu..

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy