44402  13. 1. 2013 12:29:20 - Johny128

Slabý výtok z penisu

Dobrý den.
Už skoro měsíc mě trápí analní fissura. Při vylučování mám krev na papíře a hlen v pevné stolici. Ještě do toho jsem prodělal zánět průdušek (mám teď slabší imunitu), na které jsem bral antibiotika (Doxybene 100 mg - Měkké tobolky). Antibiotika jsem bral do středy (9.1.2013). V pátek jsem byl kvůly té fissuře na chirurgii, kde mi udělali rektoskopii. Podle lékaře mám v těle slabí zánět, ale ještě čekám na výsledky z histologie, aby se to potvrdilo. Celkově se tím cítím oslabený.
A teď už konečně k mému problému. Dneska ráno před vykonáním stolice, když jsem si přetáhl předkožku, tak mi z penisu vytekla taková bílá kapička. Bylo toho velmi málo. Nebylo to ani vyloženě nažloutlé, spíš takové spermatické. Od té doby jsem byl již 2x na záchodě a neopakovalo se to. Ani žalud není zarudlý. Zajímalo by mě, jestli to náhodou nemá něco společného s tím mým zánětem co mám v těle a nebo antibiotiky. Někde jsem se dočetl, že se to občas stává když je tělo oslabeno, například tím zánětem. Předem děkuji za Vaší odpověď. :-)

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Vzhledem ke stavu Vaší imunity bych uvažoval o močové infekci. V případě pálení a řezání při močení, opakování kapky nebo rizikového pohlavního styku v nedávné minulosti se nechte vyšetřit a přřeléčit urologem. Jinak bych tomu nekladl velkou váhu.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot