44520  17. 1. 2013 23:31:04 - Miso3625

Problém s pamäťou ?

Dobrý Deň,
môj problém spočíva v tom že ja sa nedokážem poriadne porozprávať tak aby to naplňovalo moju túžbu. Ja som nemal nikdy problém komunikovať ale teraz aj keď komunikovať tak sa to nedá, sa citím ako komplet vygumovaný vôbec neviem prísť na neaké rozumné vety proste nič ako keby som mal v hlave prázdno. Tak by som rád zistil v čom môže byť tá príčina . Ďakujem ....raz som tu už písal konkrétne http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=35490

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Milý Michale,
pokud Vaše problémy přetrvávají, obraťte se na psychologa přímo. Zde bohužel není prostor rozebrat všechny možné souvislosti.
Napadají mne dvě možnosti:
Dostal jste se do bludného kruhu očekávání a sebepozorování. "Nejsem dobrý v komunikaci, nedokážu říci něco chytrého" -to nemusí být tak jednoznačné, můžete si tak pouze připadat. Výsledkem je pak opravdu to, že se pro Vás komunikace stane obtížnou.
A nebo máte opravdu nějaký důvod, proč nechcete komunikovat, nějaký negativní zážitek, ztrapnění před slečnou, a tím se Vaše pocity opět zhoršují.
Doporučuji navštívit psychologa, se kterým zhoršenou náladu budete moci vyřešit. Třeba se ani příčina nezjistí, hlavní je však dělat vše pro to, abyste se cítil lépe.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy