45069  9. 2. 2013 20:16:32 - menonetreba

Vzťah s dievčaťom

Dobrý deň,
mam problem ze sa mi páči jedno dievca ja ale neviem ako mam zistit ze sa jej páčim. Bol som s nou von aj s jej kamaratmi a kamaratkami ona aj oni su o 2 roky mladsi... ona na mna pozerala a ak som sa na nu pozrel pozrela prec a ja tak isto neviem co si mam o tom mysliet .. na facebooku mi pise aj ona aj ja jej ... isiel by som s nou aj sam von ale bojím sa ze nastane ticho a nebude ziadne debata... bojím sa trapasu poradte mi .... mimochodom mam 16 ona 14

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Milý příteli,
máte to těžké. Nicméně to, nakolik o Vás má ten druhý zájem, nebudete vědět nikdy s jistotou. Lidé se velmi často bojí dát najevo zájem jako první. Je to risk, který zkrátka musíte podstoupit. Jak Vás vidí ona dívka, se nikdy nedozvíte, pokud Vám to neřekne. Mnoho lidí zkouší různé triky, rozvíjejí teorie, ptají se svých kamarádů, jejích kamarádů, něco úspěšně, něco neúspěšně. To, že Vám líbí jí nemusíte hned říkat naplno. Když ji někam pozvete sám, uvidíte, zda půjde nebo ne. I to bude signál. A že si nebudete mít co říci? Je to možné. Většina lidí to řeší tím, že vyrazí někam, kde se dá o něčem povídat. Když jdete do kina, můžete 2 hodiny vykládat, jak se Vám to líbilo ;)
Tedy: Jistotu jak zareaguje nebudete mít nikdy. Ale osobní rada zní: Překvapivě hodně dívek oceňuje upřímné a otevřené jednání. Když jí řeknete, že se Vám líbí, ocení to, i když Vás pak bude třeba muset zklamat, protože to sama uvidí jinak.
Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy