45417  23. 2. 2013 21:54:54 - sprejer

Červený herpes na penise?

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať čo môže byť niečo podobné herpesu na penise , nehovorím že je to herpes ale neviem to opísať ( viď foto ) nebolí to , nepáli ,zväčšenie som nepostrehol

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Červený herpes na penise?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Obrázek bohužel není dostatečně podrobný. Na herpes ani jiné pohlavně přenosné onemocnění to moc nevypadá. Záleží, jestli jste měl rizikový sexuální kontakt. Fucidin není úplně ideální, lepší by byl framykoin. Pokud po týdenním mazání, důkladné hygieně a sexuální abstinenci nedojde ke zlepšení, navštivte kožního lékaře.

Komentáře uživatelů ...

sprejer
24. 2. 2013 11:00:31
Môžem si to natierat s fucidinom?
Nahodnyhost
26. 2. 2013 19:18:09
Máte mírně nateklé ústí močové roury, což nemusí znamenat vůbec nic. Může být jen důsledek intezivnější masturbace. Pokud to máte déle, zajděte s tím lékaři. Praktickému, na urologii nebo na kožním. Ale možná o vůbec nic nejde.
sprejer
26. 2. 2013 23:12:56
Nemôže to byť spôsobené aj tým , že po urobení malej potreby sa utriem toaletným ... žeby z toho nejaká infekcia ?
Nahodnyhost
26. 2. 2013 23:50:08
Možné je všechno. Ani ne snad infekce, ale spíš že odření papírem. Z fotky těžko něco posuzovat, protože to vyvážení je celé do červena. Spíš je otázka, od kdy to máte, jestli než se to objevilo, tak třeba jste dlouho nemasturboval, jestli máte nějaké jiné kožní onemocnění atd. Pokud si penis papírem otíráte po močení vždy, nemělo by to vadit. Oteklé vyústění močové roury je běžné a většina lékařů by se tím ani nezabývala. Herpes byste rozhodně nechytil infekcí z toaletního papíru. Nejlépe to ukažte lékaři, ať máte klid a jistotu.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot