45469  25. 2. 2013 19:15:44 - bany

Bolest za krkem, teploty a psychické problémy

Dobry den,
je mi 18 let .mam uz skoro mesic takove psychicke problémy jako cuky.. obcas jen sedim a najednou dostanu takovy sok ze treba uplne stanu se zidle. Furt musim hejbat rukama a nohama . Alkohol me zbavi techto problemu psychickych. Obcas jsem klidny a nic me netrapi. Mám silné bolesti za krkem a dost stuhle sijove svaly posledni dobou i bolesti v krku a posledni dva dny horecku 37,5 k veceru. Prodelal jsem asi pred rokem boreliozu. Dekuji za odpoved.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
rôzne tiky môžu byť spôsobené aj vyčerpanosťou. Alebo niekedy aj nízkou hladinou cukru môže prísť k nepokoju. Na vyššie napätie Vášho tela by mohlo ukazovať aj stuhnuté svalstvo v oblasti šije. Odporúčala by som Vám dve veci. Skúsiť viac relaxovať, nie len večer, ale aj počas dňa. A plus by som Vám odporúčala preventívnu prehliadku u lekára, kde by pozrel hladinu hormónov štítnej žľazy, železo a cukor. Samozrejme, že ho upozornite aj na prekonanú boreliózu. Osobne si však myslím, že u Vás nejde o psychické problémy, ale o vyčerpanosť. Zvyšená teplota 37.5 je k večeru úplne normálna, hlavne ak ju dokonca meriate digitálnym teplomerom, vzhľadom na to, že tam sa hodnoty inak odčítavajú. Záleží od výrobcu.
Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
napadá mne, jestli nemůžete mít na úrovni krční páteře nějak přiskřípnutý nerv. Asi bych doporučil návštěvu neurologa. Z hlediska psychických potíží na Váš dotaz neumím odpovědět, ale nedoporučuji je řešit alkoholem, nýbrž návštěvou lékaře, případně psychologa. Čím více se však budete sledovat, tím více problémů můžete nacházet. Všímejte si spíše situací, kdy je Vám dobře a zkuste je rozšiřovat na delší a delší úseky. Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy