4596  7. 9. 2009 20:51:31 - zuzka1364

Krvácanie, test pozitívny

Dobrý deň, myslela som si, že dneska mám 12-ty deň menštruáciu, ale kúpila som si tehotenský test a vyšiel mi pozitívne. Stále mám problémy s nepravidelnou menštruáciou a podobne, tak som si myslela, že je všetko v poriadku, ale keď som si spravila test a som v druhom stave, tak to asi nebude v poriadku. Čo to znamená?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ je to len nejaké slabé špinenie, hnedý výtok, tak vážne to nemusí byť, ale je nutné okamžite ísť na vyšetrenie. Pokiaľ silno krvácate a test je pozitívny, tak môže ísť o samovoľný potrat a to tiež dokáže potvrdiť alebo vyvrátiť len lekár. preto nečakajte a čím skôr sa dajte vyšetriť lekárom.

Komentáře uživatelů ...

7. 9. 2009 21:43:15
ahoj...no to ja mam taky isty problem...mne velmi dlho meskala menstruacia a tak somsi spravila test a vysiel pozitivne,no tak som sla za doktorom urobil mi sono povedal mi,ze mam zvacsenu maternicu a ze som este len na zaciatku tehotenstva...po 2 dnoch som zacala krvacat a to dost,ale bolo to len take chvilkove,ze tak mozno 1 den dost som krvacala a potom koniec...dost ma to vystrasilo,ci som nemohla potratit a to iste radim tebe,co najrychlejsie chod za svojim doktorom a on uz bude vediet ,co sa deje...drzim palce

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk