4614  8. 9. 2009 21:07:04

Oddialenie menštruácie, dovolenka

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať: 29.septembra ideme na dovolenku. Menštruáciu by som mala dostať 1. Rozmýšľala som o vyvolávačke. No známa (sestra) mi povedala, že to nejde len tak. Menštruácia mi musí meškať, aby som si ju mohla dať vyvolať. Sú nejaké tabletky na oddialenie, alebo sú len na upravenie cyklu? Na vyvolanie menštruácie platí červené víno a horúci kúpeľ. Či len stres a strata hmotnosti, spôsobia meškanie?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Áno, existuje injekcia na vyvolanie menštruácie a nie je podmienka, že menzes musí meškať, aby sa potom mohla vyvolať, ale je pravdou, že obvykle pri meškaní sa práve aplikáciou tejto injekcie menzes vyvolá. Podľa vyšetrenie lekár môže buď zvoliť radšej vyvolanie menzesu,a lebo jeho oddialenie. Ak si však chcete byť istá, že menzes nebude v čase menzesu, tak vám doporučujem tabletky na oddialenie (norethisteron).

Komentáře uživatelů ...

9. 9. 2009 10:04:05
Ahoj. V tvojom pripade by som ti poradila, aby si si dala predpisat svojmu gynekologovi tabletky na odsunutie menštruácie. Ja som ich uz brala treti rok, vzdy mi totiž vyjde prave na dni dovolenky. Skús. Inak co sa týka tých vyvolavačiek, tak to ti fakt musí meškať menštruácia. A tie triky ako červene víno a podobne, tak to nezabera na každeho. Keby som bola na tvojom mieste nevaham a dam si predpisat tie tabletky.
9. 9. 2009 16:03:18
Ďakujem

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky