46248  29. 3. 2013 12:44:49 - GabrielK

Zarudlý penis,sloupání kůže, trhlina v penisu

Dobrý den mám dotaz ohledně zarudlého penisu z následným oloupáním kůže.
Měl jsem nechráněný styk kde došlo pravděpodobně i mechanickému oděru, slečna po tomto styku měla pravděpodobně nějaký výtok (řekla mi že je to prý normální a že se jí to už stalo)nebyl to sex z neznámou osobou. Po tomto sexu jsem měl penis úplně rudý asi 2-3 dny navíc se mi žalud penisu kompletně celý sloupal, teď je kůže na něm sice hladká ale zvrásněná. Měl jsem i pár dní lehké svědění ale nic strašného (to už odeznělo). Slečna po tomto sexu byla po 4 týdnech i na kontrole u svého gynekologa a prý má vše v pořádku a před stykem prý taky. Po obnovení kůže se mi na penisu objevily lehké skvrny(červené), které jsou někdy téměř nepatrné a jindy zase patrnější. Ty se mi už objevily i v minulosti (cca.1/2 rokem) Vše probíhalo bez výtoku a na omak bez bolesti. Také se mi zadá že mám teď na hraně žaludu lehce zamodralý prstenec, nejsem si jist zda tam před tím byl. Já mám teď obavy zda se nejednalo i přes to že slečna byla v pořádku o nějakou mykózu či něco jiného, bývalá přítelkyně se ke mne vrátila a nerad bych jí něčím nakazil(hlavně nechci aby po té naší pauze zjistila, že jsem měl sex s někým jiným) Jinak mám ještě dotaz. Ve špičce penisu mám již delší dobu (v otvoru vyústění trubice)drobnou ranku kdysi jsem jí zkoušel hojit heřmánkem, ale ranka tam zůstala a teď se mi pod ní vytvořila ještě jedna, která je občas červenější (třeba po sexu) Mohli by jste mi prosím poradit zda jsou příznaky normální nebo se mám raději něčím přeléčit? Děkuji

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Zmíněné zarudnutí a sloupání kůže je důsledkem zánětu, který mohl být vyvolán pouhým poševním prostředím. Obvykle stačí dodržování hygieny po styku jako prevence. Hojení podporují koupele v heřmánku, hojivé a protizánětlivé masti, kůže s časem zcela zhojí. Nehojící defekt v ústí močové trubice by měl být vyšetřen na ambulanci.

Komentáře uživatelů ...

Bader
1. 4. 2013 6:07:44
Bolo by vhodné sa poradiť s kožným lekárom. Budú to podľa všetkého ( lúpanie kože a .... ) následky mykotickej infekcie. "Zamodralý prstenec" nie je nič neobvyklé - súvisí to s prekrvením a občas to vyzerá ako popisujete. Nie je to príznak choroby.
GabrielK
1. 4. 2013 23:25:25
Děkuji za odpověď. Není možné že ke sloupání došlo pouze tím mechanickým oděrem? Soulož byla ke konci už celkem na sucho. Jinak ke sloupání došlo pouze jednou cca.4 dny po souloži (penis už měl barvu zase normální) Mazal jsem to indulonou, protože měl žalud zpuchřelou kůži(jako zvrásnělou)ovšem to nepomohlo. Jinak jsme pak spolu spali ještě asi 2 krát (cca. za měsíc) nechráněni a k něčemu takovému už nedošlo(bez loupání a začervenání.) NAvíc byla slečna na té kontrole a vše bylo v pořádku. Děkuji.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot