46330  2. 4. 2013 16:56:33 - totti

Loupání penisu

Dobrý den.
Na kůži penisu se mi poslední dobou často loupe pokožka. Někdy to zmizí, ale pak se to po pár dnech zase vrací. Nesvědí to a ani nebolí, jen když je předkožka přetěžována, tak občas vznikají malé ranky. Nevíte, prosím oč by se mohlo jednat a čím to léčit?Děkuji za odpověď

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Loupání penisu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
S největší pravděpodobností jde o infekci. Zkuste aplikovat Canesten krém nebo Framykoin mast. Penis pravidelně omývejte čistou vodou a dočasně se vyvarujte pohlavnímu styku.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
3. 4. 2013 17:42:04
Přijde mi to jako mykóza, ale s z fotografie by to najisto neřekl ani kožní lékař. Možná bych zkusil nějaký antimykotický krém po dobu čtrnácti dnů, jestli se to nezlepší. Tomu přetěžování předkožky zcela nerozumím, ale případné aktivity by měly být takové, aby ani drobná poranění pravidelně nevznikala.
Skeaty
7. 4. 2013 1:01:02
Když se kouknu na všechny příspěvky tak snad každý při pohledu zezhora má na zadní části žaludu až fialové to návýšeni,to neni žádný zánět ???já myslel že když to tam mám víc červené tak že mám jako ten zánět nebo nakou rakovinu přitom když se tady na to dívám tak to maji mnozí možna horší než já takže je to normální?????jeste mám pod tím na kazde strane asi 5tech bouliček což sem se dočetl že to je normální a jinak mám zbytek žaludu takovy spíše světlý než červený,někdy ho mám červený třeba nak od půlky a jindy zase normálně celý,když si na nej šáhnu tak se mi zdá docela citlivej a mám ho akorát trošičku odrený jak sem tlačil moc při masturbaci což si myslím že taky nebude nic tak špatného a potreboval bych doporučit právě nakou dobrou mast jak na tohle tak zároveň na moc tmavou kůži kterou mám uz od nakych 14let jak na penisu tak na varlatech ted je mi 20let a je to jenom horší a horší.To je blbost ne abych měl nakou rakovinu kůže???kdyz se tu dívám tak je tu dost lidi co maj taky takhle zašlou kůži.moc díky doufám že mi někdo něco doporučí, k urologovi se stydím jít.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot