465  22. 1. 2009 11:52:06

Předčasná ejakulace

Dobrý den,jsme s přítelem skoro 3 roky a při sexu je vždycky velmi rychle hotový. Říkal, že mám zřejmě úzkou pochvu a proto vydrží jen chvilku. S předchozí partnerkou se mu to prý nestávalo. Já to posoudit nemohu, je to můj první sexuální partner. Zajímalo by mě,jestli to opravdu může být důvod, který udává můj přítel. A zda se s tím dá něco dělat, například postupně roztahovat pomocí vibrátorů a podobně. Napadlo mě, že chyba může být také na jeho straně, ale je mu teprve 25 let a myslím, že problémy tohoto rázu mívají až starší muži. Ráda bych s tím něco dělala, proto velmi děkuji za odpověď a radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Trochu se mýlíte v tom, že tento problém mají hlavně starší páni, to pravda není. Právě naopak. Nevím posoudit velikost vaší pochvy, klidně můžete mít zúženou pochvu, ale to byste pohlavní styk pociťovala velice bolestivě. Pochva ženy je tak stávané, že se dokáže přizpůsobit každému penisu, velkému, malému, úzkému, či tlustému, tak aby z pohlavního styku měli zážitek oba partneři. Spíš si myslím, že váš přítel je velmi vzrušený a k vyvrcholení dojde dřív, než vás stihne uspokojit. Pro jeho znecitlivení zkuste použít prezervativ, anebo zkuste speciální gel na znecitlivení, který se musí použít vždy s prezervativem. Kdy by ne, tak se docílí neželané znecitlivení i u ženy. Dostanete ho koupit v lékárně.

Komentáře uživatelů ...

23. 1. 2009 19:45:12
nič si z toho nerob. u nas je to take iste.. tiež sa rychlo urobi. ale to väčšina chlapov. tak to je celkom normalne. Nie je chyba v tebe ani v nom. Možno tato rada čo ti dam bude trošku blba,ale ..ale je to pravda. Môj priatel ked ma trošku vypite, nie velmi ale tak akurat tak vtedy vysrži dlho alebo ked sa rano urobi a potom neskôr tiež vydrži dlhšie. tak neviem či ti to pomôže, ale aspon aka taka rada. ešter raz nič si z toho nerob.
29. 6. 2009 14:58:44
ahoj, nevim, či si z toho fakt nič nemáš robiť, lebo ja mám s chlapom ten istý problém. Sme spolu rok a za 5 mesiacov, čo spolu spíme som s ním zažila tak 6 dlhších milovaní ( dlhšie ako 1 minúta), inak je buď hotový do 20 sekúnd, alebo sa mu vôbec nepostaví. Je to fakt super chalan, s ktorým by som chcela byť celý život, ale strašne ma to psychicky ubíja.
Kacenka [Porodní asistentka]
29. 6. 2009 20:28:02
Predčasná ejakulácia ako som už hore písala je problém!!! A ten sa dá krásne vyriešiť, len sa musí prísť na príčinu, keď sa odstráni, tak do konca života si môžete užívať krásne dlhšie milovanie, aby aj partnerka bola spokojná.
fankyman
27. 3. 2012 11:21:48
Rekni pritelovi at si to cca 1-2 hodky pred tim udela sam, na 100% to funguje a uzijete si to :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie