46652  14. 4. 2013 18:32:38 - diananika

Podvádza má? Skoro vôbec spolu nemáme sex

Sme s priateľom 2,5 roka 2roky spolu bývame.on má 27 ja 22.vždy to bolo u nás so sexom take zvlastne. Ja som v sexuálnych vstahoch nikdy nemala problemmi no on odzačiatku. Vstahu áko by sa nevedel odviazat vždy bol nás sex pripravovany vždy najprv sme sa museli okúpať a potom sexovat a aj pri samostatnom sexe nebol nikdy vášnivý alebo drsný ako iný..skôr sa pritom usmieval taký zvláštny akoby vždy sexoval poprvy raz.bol vždy iný akoo ostatný muzi dokonca je aj po 2rokoch stale trocha hamblivy ked sa oblieka mam sa otočiť...akoby bol smutný že je moc chudy no teraz spávame spolu raz za 1tyzden.nechápem to na sex odjakživa nieje no v histórii internetu stale nachádzam áko si pozerá formy náhych žien už od začiatku a zatlka to..potom mam pocit menejcennosti aj ked mam dobrú postavu a bojím sa že má podvádza a to by bolo a Neuveriteľné nakoľko ani po 2 rokoch sme nemali"normálny" sex.. Chcela by som vedieť čo si o tom myslíte či má podvádza alebo má skôr nejaký psychicky problém.preňho akoby sex nič vo vstahu neznamená možno niekedy ked sa opije.celkovo je taky iný typ človeka a v normálnom živote má veľa problémov ktoré sú tíez narocne na psychiku prosím poraďte mi ja som z tohp totálne psychicky zničená. ked si pozerá fotky náhych žien a na sex odzačiatku skoro vobech nemá chuť. Na sex ale na fotky áno ničí má to. Prosím poraďte čo si o tom myslíte

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
těžko říct, je to otázka spíše na sexuologa. Po 2,5 letech mi přijde sex 1x za týden v podstatě normální, spíš mne zaujal Váš konkrétní popis, že Vám sex nepřijde "normální." Z jaké Váš partner pochází rodiny, jak to má s vírou? Nemůže ho předmanželský sex, nebo sex obecně stresovat? Pokud se před Vámi stydí, možná trpí sníženou sebedůvěrou více než Vy.
Když si člověk prohlíží hanbaté fotky, je u toho sám. Nikdo ho u toho nevidí, neposuzuje, nehodnotí. Při sexu se děje vše zmíněné, což člověka s nižší sebedůvěrou značně stresuje. Zvláštní úsměv na tváři rovněž často značí rozpaky, nejistotu.
Myslím, že Váš partner by možná nejvíce ocenil povzbuzení, ujištění, že je dobrý, že se Vám sex s ním líbí. Možná by nebylo od věci, kdyby se v případě, že se situace nebude lepšit, zašel poradit za psychologem. Je možné, že za sexuologem by jít odmítl a psycholog mu poskytne o něco větší intimitu a "civilnost."
Co se týká nevěry, nevím, pokud Vaše podezření vyplývá z toho, co popisujete, není nevěra tím prvním, co by mne napadlo.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy