46822  22. 4. 2013 16:27:11 - aninak

Svadba s bisexuálem?

Dobrý den, trápí mě velký problém.
S přítelem plánujeme svatbu a žijeme spolu déle než 2roky, zjistila jsem že měl 1x styk s mužem transexuálové, vím že ho vzrušují transexuálové. Jen nevím jestli je gay, nebo je bisexuální. Nerozumím jeho chování, jinak je jako partner ve všech směrech velmi pozorný a máme i kvalitní a častý sex. Uplně mě to rozhodilo a nevím jestli to později nezajde někam dál a jestli nemám od svatby ustoupit. Děkuji moc za radu.

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
těžko soudit. U žádného partnera si nemůžete být jistá, že si za rok, ale i za 10 let, nenajde někoho jiného. Nezáleží příliš na tom, zda to bude muž, či žena. Pokud věříte, že Vám manželský svazek vydrží, nepřemýšlejte nad tím, co plyne z jeho sexuální nevyhraněnosti. Předpokládám, že kdyby Vašemu svazku nevěřil on, do svatby by se nehnal.
Každopádně nic nezkazíte, pokud mu své obavy sdělíte a zeptáte se na jeho pohled.
Domnívám se tedy, že hlavním tématem není ani tak jeho sexuální zaměření, jako spíš Vaše obava z jeho věrnosti obecně.
Hodně štěstí.

Komentáře uživatelů ...

Bader
23. 4. 2013 7:51:51
Je vhodné si ujasniť s kým chcete žiť. Myslím, že nič nepokazíte ak sa na to partnera spýtate. Možno to vyznie fádne, ale chcete s ním byť celý život. V jeho "nejasnom prípade" nemáte istotu, že nebude vyhľadávať i inú spoločnosť ako vašu. Je pravdou že istotu nemáte ani u heterosexuála, ale to skôr dokážete ovplyvniť.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy