46852  23. 4. 2013 21:16:30 - Dreambroker

Urologické problémy - Streptococcus alfa-haemol

Děkuji za rychlou reakci.
Ještě bych vás chtěl požádat o radu jakými antibiotiky by jste mě léčil.
Nebo ještě lépe, kde se mám u Vás zastavit.Děkuji B.M.
Mám delší dobu urologické problémy. Začalo to pálením urety a močového měchýře vyprovokované ejakulací. Po návštěvě urologa a nepřímým testem na chlamydie byla zjištěna mírně zvýšená hladina protilátek – přeléčeno pomocí Sumamed 3x3. Po léčbě byl test opakován a vše bylo O.K. Problémy ale přetrvávájí. Dále na požádání byl proveden kultivační test z ejakulátu a zjištěny byly bakterie Enterococcus faecalis a veillonella alcalascens – přeléčeno pomocí Curam. Po následujícím kultivačním testu již výše zmíněné bakterie nebyly zjištěny, ale objevil se Streptococcus sp. Přidaly se problémy s levým varletem, bolest v levém třísle a bolest na hrázy. Nechal jsem si udělat nezávislé testy u specializované laboratoře v Brně. Výsledek PCR detekce: Chlamydie, Mykoplaymata, Ureaplazmata, Neisserias – negativní.
Kultivace: Streptococcus alfa-haemol a Bacteroides sp. – pozitivní
Kvasinky neprokázany
Mikroskopicky ze sedimentu moči: četné koky
Doporučené léky: Dalicin 300mg 3x po osmi hodinách.10 dní
Alternativa při přetrvávajících problémech: Avelox (chinolony čtvrté generace) 14 dní
Po návštěvě mého urologa na základě výsledku testu ze specializované laboratoře předepsán Gyrablock 400mg 2x denně na jeden měsíc s tím, že si myslí, že mi to stejně nepomůže. Po tel. konzultaci se specialistou z laboratoře mi bylo řečeno, že Gyrablock je spíše na ženské problémy se špatným průnikem do tkání (prostaty). Chci se zeptat, proč mi lékař předepsal jiné léky, než ty které mi byly doporučeny. Prosím o vysvětlení rozdílu. Děkuji za odpověď. B.M.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Alespoň na měsíc Ofloxin nebo Ciplox. Bohužel tato poradna je pouze teoretická a nemá žádnou vazbu na ambulantní sféru. Najděte si, prosím, urologa při Vašem bydlišti.

Komentáře uživatelů ...

Pavel82
15. 5. 2013 21:08:48
Dobrý den, možná mám podobný problem velké bolesti moč.trubice a měchýře po ejakulaci dále se k tomu přidala bolest lev.varlete a oteklé nadvarle. Byl mi nasazen ciprinol 500. mužete mi poradit co vám pomohlo? a jestli vás stále trápí? Děkuji.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot