46879  25. 4. 2013 9:29:43 - scarletka123

Vyváranie plienok

Mám 4. mesačnú dcérku a chcem sa opýtať do akého veku je potrebné, aby som jej vyvárala a žehlila klasické bavlnené plienky? Zo začiatku som ich iba žehlila ale ked mala asi 8 týždňov tak sa jej na zadočku povyhadzovali také malinké vyrážky a stále sa jej to rozširovalo, bojovali sme s tým asi mesiac,až sa jej to nakoniec celé zaparilo a doktor povedal, že už je tam aj pleseň, tak sa teraz bojím jej to nevyvariť, aby sa jej to neopakovalo. Hoci tie vyrážky sa jej v malej miere ukázali zase minulý týždeň, ale o dva dni zmizli, ked som ich natierala cez deň Imazolom a na noc Saloxylom. ďakujem za radu.

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Prádlo stačí prát na 90 °C, tím se bakterie a spory zničí. Příčina onemocnění nemusí být jen v prádle, ale také v jiných faktorech.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
29. 5. 2013 17:35:07
Dle informace kožní lékařky, pokud jde o mykózy nohou, tak stačí přepírání ponožek na 60 st, vyvářka není třeba. Pokud pleny navíc žehlíte, tak vyvářka není třeba. Ověřte si, že nejde o alergii na zbytky pracího prášku. Určitě by bylo vhodné po pracím cyklu přidat jedno máchání navíc. A možná používat takové prací prostředky, které jsou neagresivní a neparfémované. Třeba zkuste prášek Batole. Od známých vím, že např. Ariel jim plenky dokonale vypral, ale působil vyrážky. Řešili to, že v něm prali jen občas, po vyprání přidávali máchání navíc, většinou prali v jiném prostředku.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí