47181  10. 5. 2013 23:50:07 - anonym223

Sexuální úchylky

Dobrý den,
Vzrušují mě různé věci: např. se mi líbí když to muž dělá ženě tvrdě jak do vagíny, tak i do análu a ženě se to buď líbí a nebo se jí to nelíbí a bolí ji to a nechce to a nebo to naopak zase moc chce, dál mě vzrušují třeba lezbičky, jednu dobu mě vzrušovalo, když to žena s pravým penisem dělala té druhé, jakoby ji chtěla potrestat (ale především mě znepokojuje že mě vzrušuje žena která má penis),poslední dobou mě taky vzrušuje když to ženě dělá kůn. prostě se mi líbí když ženy trpí nevím proč... vím že bych to svojí dívce nikdy neudělal chci na ni být milí a hodný, mazlit se s ní, jen tak se s ní dívat na filmy. A zvířata se mi hnusý, upřímě vždycky se mi ta masturbace na konci nad tím zhnusí, ale prostě mě to vzrušuje.... jsem normální? (jsem na holky) a dívku jsem ještě neměl je mi 17... zmizí mi tyhle choutky někdy? (prosím poradte sjem zoufalý).

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
to, že muže často vzrušuje dominantní role v sexu, je velmi běžné. Pokud jste v tisku zachytil úspěch knihy 50 odstínů šedi, víte, že jsou tyto fantazie blízké i některým ženám. Ve Vašem věku je fantazie týkající se sexuálních aktivit velmi živá, tělo reaguje na mnoho podnětů, které se sexu týkají, je to zcela normální. Zkuste si zkrátka užívat pohled na vše, co se Vám líbí a netrapte se tím, kolika jiným lidem se to líbí, či nelíbí. I v případě, že budete mít touhu vyzkoušet rozličné praktiky s reálnými partnerkami, není na tom nic špatného, pokud s tím samozřejmě budou souhlasit :)
Přeji hodně štěstí

Komentáře uživatelů ...

Bader
11. 5. 2013 17:26:59
Myslím, že nezmiznú. Trochu sa zmenia a možno časom utlmia. Máte dve možnosti nájsť si priateľku, ktorá vám bude "vyhovovať", teda vaše predstavy ( do určitej miery ) sa budú páčiť i jej, alebo ak vás vaše predstavy budú naďalej "hnevať" poradiť sa so sexuológom. Každý má nejaké predstavy a každého "zaujíma" niečo iné. Pokiaľ neubližuje sám sebe ani nikomu inému dá sa veľa tolerovať.
adiik
17. 5. 2013 2:02:21
pokial maju Vase predstavy nutkavy charakter ( najma tie nebezpecne pre inych), cize by ste ich chceli aj zrealizovat, resp. by ste to nevedeli ovladnut, radsej vyhladajte odbornika, psychiatra alebo sexuologa.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy