47202  11. 5. 2013 21:30:57 - fanoushek

Po obřízce sa ťahá do strany

Zdravím dne 9.5 jsem podstoupil obřízku na urologické ambulaci v nemocnici dnes jsem byl propuštěn domů a mám takový problém že můj penis je špatně sešitý je přetočený a táhne mi na pravou stanu né jako dříve zasílám i foto a chci se vás zeptat jestli si tam mám zajít a žádat o nějakou nápravu přeoperaci a následné přešití do rovna nebo se poradit s tímto problémem mockrát děkuji za odpověd vážně mi na tom záleží

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Po obřízce sa ťahá do strany

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Obřízka je provedena nepravidelně - na jedné straně Vám vzali více kůže, než na druhé. Problémy by mohly nastat obzvlášť při erekci. Je nutné počkat do zhojení. Potom by se dala provést plastika s náhradou chybějící kůže.

Komentáře uživatelů ...

Nahodnyhost
13. 5. 2013 0:44:53
Nechali si Vás tam dost dlouho, já myslel, že jde spíš o ambulantní zákrok případně o operaci, kde vás sice uspí, ale po dospání jdete sám domů. Případně jdete domů po necelém dni, asi jako u klasické jednodenní chirurgie. Měli nějaký důvod k tak dlouhé hospitalizaci? To zakřivení nevím, ono těžko zatím posuzovat. Penis někdy bývá trošku nakřivo, když je tak celý den na jedné straně v kalhotech. Ale na penisu je snad dost zbylé kůže, takže by k zakřivení neměl být důvod. Případně ta kůže trošku povolí a vytahá se. Až to bude srostlé, asi by to chtělo mazat mastným krémem tu jizvu. Mimimálně měsíc to bude ještě pracovat. Nějaké úvahy o reoperaci mi přijdou zcela předčasné. Přijde mi, že to je čistě sešité. Počktejte si zde na vyjádření urologa. Je otázka, jestli bude chtít dělat závěry jen z fota, které vidí. Po obřízce bývají běžné spíš otoky, tak nevím, jestli toto by nezpůsobilo nějaké dočasné zakřivení.
fanoushek
13. 5. 2013 13:30:04
den před operací nástup další den operace a na druhý den jsem měl jít domů ale na vizitě řekli že ať ještě zůstanu že se to naučím koupat v heřmánku a mazat framykoinem tak jeden den jsem tam ještě teda zůstal a ráno jsem šel sám domů ... mám ještě takový problém že mám močovou trubici ucpanou v den odchodu jsem to řekl doktorovy a ten mi to vyplnil takovým čisticím gelem který zaštípal a potom jsem to setřel ale večer jsem měl problém zpět .. dá se to nějak vyčistit doma ? nebo musím jít opět do nemocnice ?
Nahodnyhost
13. 5. 2013 14:13:35
Pokud máte potíže s močením, tak jim zavolejte, v případě větších potíží tam rovnou zajděte na ambulanci.
fanoushek
13. 5. 2013 15:05:49
dotaz jsem napsal protože jsem jí podstoupil ze zdravot. důvodů a podle diskuzí jsem si vybral úplnou jelikož by to měl vypadat lépe a jednoduší postup a jsem student nemám peníze na plastickou chirurgii tak jsem šel na ambulanci a píšu to proto že bych si tu opravu musel nejspíš zaplatit ze svého když tam půjdu za nějakou dobu proto chci vědět názor a co nejdříve tam zajít
Nahodnyhost
13. 5. 2013 17:30:37
Obřízka je zákrok, který se provádí zejména na urologii. Plastická chirurgie není superobor, kde dokážou nejlépe kterýkoli zákrok a udělají ho lépe než tam, kam zákrok spadá dle specializace. Řadu zákroků ale je možné provést různými specialisty. Určité zákroky provádí jak všeobecní chirurgové, tak i na ortopedii, konkrétně u obřízek to je typický zákrok pro urologii a dětskou chirurgii. Na plastické či všeobecné chirurgii to taky zvládají, ale nejvíc těch obřízek dělají právě na té urologii a dětské chirurgii, protože pro děti je obvykle urologická operativa v rámci všeobecné chirurgie. Domnívám se, že jste byl u těch správných odborníků. Pokud by skutečně byl třeba nějaký další zákrok, tak by vám to bylo provedeno na pojišťovnu, tj. platil by se leda regulační poplatek za návštěvu lékaře a den v nemocnici, ne za zákrok. Penis je citlivý a po obřízce jsou běžné otoky. Počkejte, až se to zahojí, pak je možné dělat nějaké závěry. V případě nespokojenosti s pracovištěm můžete zajít na pracoviště jiné, opět urologie v nemocnici, kde by to posoudili a případně i provedli zákrok. Pokud je penis nakřivo, je dost možné, že tak byl i dřív, ale nebylo to patrné, dokud nebyl odhalený žalud. Určité zakřivení penisu je běžné a operativně se řeší jen vážné případy, ne mírná zakřivení. Důležitější než v klidovém stavu je to, jak penis vypadá při erekci. Teď se snažte spíš erekce vůli potlačovat, protože by mohly být bolestivé.
fanoushek
21. 5. 2013 0:32:26
jak se to hradí ? a jakým způsobem se to provádí ?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot