47406  21. 5. 2013 20:49:12 - coconut

Bulka na topořivém tělesu

Dobrý den,
mám 0,5cm velikou tvrdou nebolestivou bulku v půlce penisu pod kůží přichycenou na topořivé těleso. Dá se s ní pohybovat prsty po malé kružnici. Mám jí už cca rok a velikost pořád stejná. Je hodně špatně viditelná, pouze při erekci, hmatatelná také pouze při erekci. Přiložil bych foto, ale jak řikám, není téměř vidět. Ze začátku erekce je ještě špatně hmatatelná, ale čím víc se blížím vyvrcholení a tlak v penisu stoupá, tím je bulka hmatatelnější. Ještě jsem neměl pohlavní styk a bojím se že to bude dotyčné vadit, kvůli tomu se také styku vyhýbám, je mi 15. Nevíte o co by se mohlo jednat? A myslíte že je rozumné si bulku propíchnout a vymačkat? (pokud by to tedy šlo).. Už jsem sem jednou dotaz psal, ale byl smazán (nevím proč, použil jsem smysluplné věci a totožný dotaz v seznamu dotazů nebyl) , tak prosím, abyste tentokrát odpověděli, abych se už konečně dozvěděl o co jde.. Děkuji a přeji hezký zbytek dne

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Pravděpodobně půjde o útvar nahromaděné pojivové tkáně v podkoží - něco jako tuková bulka nebo jizva. Doporučuji vyšetření a chirurgické odstranění.

Komentáře uživatelů ...

coconut
22. 5. 2013 21:50:17
Děkuji, konečně jsem dostal jasnou odpověĎ :)
coconut
23. 5. 2013 20:58:10
A ještě, je vhodné si obsah propíchnout a vymačkat či vyjmout sám doma se sterilní jehlou? jako doktor ale asi budete proti..je zde nějaké riziko?

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot