47415  22. 5. 2013 12:32:07 - magda88

Problém s udržením erekce

Můj přítel má problém s udržením erekce a tedy i dosáhnutím orgasmu při pohlavním styku. Nejprve jsme si mysleli, že jde o psychiku. Byl kvůli tomu i u sexuologa, ale moc se to nelepší. Nedávno mi řekl, že když se pokoušel se svou první přítelkyní o styk, nešla mu předkožka přetáhnout přes žalud a musel kvůli tomu na zákrok. To mu mohlo být kolem 18 let a styk se mu ani pak příliš nedařil. Je možné, že si vytvořil "špatný" návyk ohledně masturbace? Nepřetahovat předkožku, silněji svírat,..., takže při styku to pro něj není prostě TO pravé?

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Provedením obřízky dochází ke snížení citlivosti penisu při sexuální manipulaci. Potřeba intenzivního dráždění je potom možná. Erekce by měl být však schopen i při pouhých erotických představách. Často je psychická porucha vystavěna na ojedinělém prvotním sexuálním selhání. Nevyvíjejte na přítele žádný tlak a zkuste počkat, než se k sexu donutí on sám.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie