47476  24. 5. 2013 22:34:11 - otukan

Musím na obriezku

Dobrý den,
mam taký problém ze potrebujem ist na obriezku,mam 15 rokov ale chcel by som tam ist sam k urologovi,je mozne aby som tam siel sam bez rodica len s kartickou poistenca ? Prosím Vás poradte mi lebo je to naliehave neviem co mam robit tak mi prosím Vás poradte lebo keby to vedeli nasi potom celá rodina je to proste pre mna neprijemné.Za odpoved na dotaz Vám vopred Dakujem.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Bohužel nejste plnoletý a každý výkon u Vás bude muset odsouhlasit rodič. Pokud jde o zdravotní důvod - zúžená nebo zanícená předkožka, tak se nestyďte.

Komentáře uživatelů ...

Bader
25. 5. 2013 5:29:18
Zájdite za urológom najprv na konzultáciu sám. S ním to rozoberiete a podľa rozsahu zákroku vám povie čo a ako máte robiť a prípadne čo rodičom máte povedať. Môže sa stať, že od vás bude chcieť výmenný lístok od vašeho lekára. Je to platné od 1.4. Ak áno, tak svojho lekára požiadate, aby vás odoslal na odborné vyšetrenie na urológiu. Myslím, že to rozoberať s vami nebude a ak áno poviete, že máte intímny problém.
AdamNR
3. 6. 2013 21:32:48
zdravím Ťa.ja som podstupil čiastočnu obriezku minuly rok a ver že som to pvoedal doma lebo týžden po tom si to budes musieť mačať každý deäň v repiku a mne to dokonca otec musel aj previazovat tak ver mi že srpavis dobre ked to povies doma aj tak či tak to zistia nezakriješ to nijako a v den ked to spravia to dost bolí ale dá sa to vydržať

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot