47679  4. 6. 2013 20:24:04 - Nehehe

Priliš tvrdá erekcia

Dobrý den,
mam taký problém že mam zahnuty penis smerom dohora že nieje možny sex,resp by aj bol keby som nemal priliš tvrdu erekciu že sa snim ani pohnut neda. Existuje niečo čo 'zmakčí' penis aby počas erekcie sa s nim dalo manipulovat? Dakujem. Je to už pre mna psychicky aj fyzicky náročne už.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Takové zakřivení penisu s nemožností pohlavního styku by mělo být vyšetřeno lékařem. V indikovaných případech se doporučují operační výkony, které zakřivení upravují. Jiné metody se nepoužívají.

Komentáře uživatelů ...

Bader
5. 6. 2013 12:30:44
Neviem si predstaviť váš problém. Veď tak to má byť ako popisujete. Tu v poradni sa riešia na 99% opačné problémy. Sexuálny styk bežne prebieha s tak silnou erekciou ako popisujete. Nechcem byť indiskrétny, ale asi máte menej skúsenosti.
Nehehe
6. 6. 2013 7:14:47
Písal som že mam problem zo zahnutim penisu že nieje možne s nim manipulovat..preto nieje možny pohlavny sex..a menej skusenosti nemam..penis je velmi ohnuty až prilieha k bruchu..keby bola makšia erekcia možno by sa snim dalo manipulovat..a prosil som o rady..nie o to,aby mi každy písal že to tak ma byt ked nema!
Bader
6. 6. 2013 9:28:16
Asi 90% mužov má penis pri stoporení zdvihnutý až k bruchu takže podľa 3 slov sa nedá usúdiť o čom ste chcel hovoriť a vhodne poradiť. Neexistuje liek, ktorý by podľa vašich požiadavok utlmil silu erekcie na 20, 30, alebo 50 % ako by ste práve potreboval. Bez vyšetrenia u urológa sa ťažko dopracujete k výsledku. Možno by pomohol malý chirurgický zákrok. To všetko by ste mal prebrať na základe vyšetrenia s odborníkom.
Nahodnyhost
10. 6. 2013 18:37:48
U mladých mužů je běžné, že při erekci je penis vzhůru, k břichu. S postupujícím věkem se úhel posouvá, je víc kolmo než vzhůru. Pokud by ve vašem případě vadilo při styku, konzultujte s lékařem.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie