47726  7. 6. 2013 14:39:42 - Nata111

Samotár

Toto je cudne nejde o zdravotny ale psychicky problem : ked som s niekym citim sa nesvoja a nervozna .Ked som sama zatvorim sa a robim si svoje veci a som uvolnena. Ale ide o to ze sa vlastne skoro s nikym nerozpravam a dost vela sa potom rozpravam sama so sebou. :/ A je mi takto dobre uz 7 rokov ale neviem ci nie som nejako naruseny clovek. :/

Mgr.Zajic   Mgr.Zajic [Psycholog]
Dobrý den,
pokud Vám je takto dobře, užívejte si to. Pokud se Vám to nelíbí, je čas na nějakou změnu. O narušenosti nemusíte uvažovat, zkrátka jsou lidé, kteří mají rádi společnost více a lidé, kteří si vystačí sami. Na většinu lidí má okruh známých dobrý vliv, poskytují oporu, zpětnou vazbu, nové pohledy. Napadá mne, z čeho jste nesvá v přítomnosti jiných lidí? Je to zcela stejné u všech? I u lidí z rodiny? Pokud ne, v čem je rozdíl?

Pokud Vám vaše osamocenost vadí, začněte tím, že zjistíte, proč Vás přítomnost ostatních znejisťuje a u kterých je to horší u kterých snazší. Možná by nebylo od věci mít při tom k ruce psychologa.
Hodně štěstí

Komentáře uživatelů ...

Nata111
23. 6. 2013 16:51:20
A co ked sa snazite najst niekoho (kamaratku/kamarata) kto by Vam pomohol . Pretoze ja uz dalej takto nevydrzim proste ide o to ze ja fakt potrebujem tu kamaratku . Stale ked pozeram film a uvidim tam super kamaratstvo tak to je az na nervy. Ale ja nikoho takeho nepoznam nikto so mnou nechce byt kamarat . Som uplne sama a chcem s tym nieco zrobit ale uz sa neda . A z toho fakt zacinam sialiet . Pomozte ako to zastavit?
kaky
28. 6. 2013 14:33:54
Nata111 ja by som ti mozno vedel pomoct ale musis mi dat sancu :) napis mi na mail fasabuk1@centrum.sk

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy