47773  9. 6. 2013 23:09:17 - Santi21

Natekla predkožka a infekce??

Dobry den, stalo se mi to ted asi potřetí za sebou. S přítelkyní se kterou jsem už dlouhou dobu a nikdy jsme neměli žádný problém a máme sex bez kondomu, se mi ted po sexu zvětší a zrudne předkožka a už při sexu mě lehce zabolí při přetahování a začátku styku, při něm už je ale v pořádku. Po sexu když povadne už pak při přetahování celkem bolí.Po sexu se vždycky myji, a třeba i po další hodině potom se při přetažení objeví pod předkožkou bíla hmota, kterou i když umyji tak se to opakuje třeba dva dny, a pak je vše v pořádku, dokud nemáme opět s přítelkyní sex.Při močení to občas páli. Jde tedy o nějakou infekci? A jedna doplnující otázka,dřív jsem nikdy neměl problém s přetaženou předkožkou, resp. s tím že nemám obřízku, až ted se mi to v těch pár případech začlo bolet, přišlo mi to spíš že nebylo dostatečné vlhko, vyřeší to lubrikační gel? nebo je to součástí té možné infekce?
Díky za případné odpovědi.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Natekla predkožka a infekce??

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Půjde o zánět, pravděpodobně infekční. Mohlo by jít i o vliv zúžení předkožky. Důsledně se oplachujte čistou vodou nebo v heřmánku. Vhodná by byla i antibiotická mast. Do té doby vynechejte i sex. Lubrikant by poté byl určitě vhodný.

Komentáře uživatelů ...

Bader
10. 6. 2013 5:45:39
Pravdepodobne ozaj pôjde o nejakú infekciu.Bolo by vhodné aby st obaja navštívili príslušného lekára a poradili sa. Ak by šiel len jeden z vás bolo by to neúčinné. "Sucho" ktoré pociťujete kľudne riešte lubrikantami i keď budete už v poriadku.
Nahodnyhost
10. 6. 2013 18:40:42
Předkožka trochu nateklá je, ale nezdá se mi ani červenofialová barva žaludu. I kvůli dalším potížím, zajděte si ke kožnímu lékaři, partnerka též.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot