47794  11. 6. 2013 12:27:02 - marcelino

Bolest semenikov a tuhe spermie

Dobry den,
ked s priatelkou par dni nesexujeme (3-4 dni), zacnem pocitovat miernu bolest navrchu semennikov, akoby pri bokoch korena penisu. Bolest trva niekedy hodinu, niekedy cely den. Ked bolest trva dlhsie, nahmatam si mierne "uzlinky" pri spominanom koreni penisu. Dalsia vec je ta, ze ked bolest trva dlhsie, zacne vystupovat po bokoch smerom hore k bruchu. Ked mam taketo bolesti a s priatelkou sexujeme, alebo masturbujem, zhruba hodinu po ejakulate bolest prejde.
Dalsia vec co som si vsimol je ta, ze ejakulat ma roznu konzistenciu, hned na zaciatku vyzera normalne, potom ide vacsie mnozstvo vody a potom ide akoby želé. Toto zele sa mi niekedy zasekne v mocovej trubici, co pri dalsom sexe, alebo masturbacii, alebo za par minut vyjde von. Co sa tyka konzistencie, nie je to len pri bolestiach, ale aj pomimo (nie vzdy).
Niekedy v tom case, ked som mal mierne bolesti som bol na preventivke, kde mi brali moc, ten som mal v poriadku a nemal som ziaden zapal.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Bolest se neobjeví, pokud se nebudete sexuálně vzrušovat bez následného vyvrcholení. Vzhledem ke změněné kvalitě spermatu by mohla být přítomna i infekce.

Komentáře uživatelů ...

Bader
12. 6. 2013 5:45:53
Bolesť by mohla ustúpiť ak dôjde k oveľa častejšej ejakulácií a tým uvoľneniu sex. napätia. Tým vyriešite i žlté zafarbenie ejeakulátu a i koexistencia nebude hrudkovitá.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie