47803  11. 6. 2013 17:07:51 - coconut

Bulka na penisu

Dobrý den,
asi rok mám na penisu bulku, je přichycena k topořivému tělesu, lehce pohyblivá, tvrdá, cca 5mm v průměru, nezvětšuje se, není hmatatelná ani viditelná při neztopořeném stavu, při ztopoření ještě také moc ne, ale s blížícím se vyvrcholením se bulka zvětšuje, nevíte o co by se mohlo jednat? Nikdy jsem sex neměl a bojím se že by to dotyčné mohlo vadit.. jsem z toho dosti zoufalý, zkošel jsem si bulku propíchnout (nevím jestli by to vůbec šlo), ale hrozně moc to bolelo, je mi 16, předkládám foto, děkuji a prosím o dopověď, jeden můj dotaz již byl smazán.. a ještě- myslíte že je vhodné si bulku pokusit propíchnout sterilní jehlou? Děkuji a přeji hezký zbytek dne (předkládám foto)

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Bulka na penisu

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Může jít o jakoukoliv formu zbytnění nějaké součásti podkoží nebo kůže. Lékař by měl pohmatem zhruba rozpoznat, o co jde. Zřejmě by šel útvar i lehce odstranit

Komentáře uživatelů ...

pedesaa
12. 6. 2013 12:06:22
Neblázněte a nic nepropichujte. Osobně si nemyslím, že by to měl být nějaký zdravotní problém. Nejspíše půjde o nějakou žilku. Pokud máte nejistotu navštivte lékaře. Ženě to určitě vadit nebude.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot