47838  13. 6. 2013 16:30:44 - Muru

Podněty k močení při styku

Dobrý den,
Při fyzických podnětech na žaludu dostávám nutkání močit. Sexuální život je tím velice komplikován - pokud partnerku nezastavím, tak začnu močit, klidně i přes erekci (a to je i bolestivé). Navíc, když se porovnám s normálně fungujícími muži, jsem v oblasti penisu značně necitlivý - buď necítím žádné přijemné pocity, nebo něco, co by se dalo považovat za příjemné, ale z pravidla je to spojeno s uvedeným "močopudným" impulsem. Můžete mi říct, co se děje? Měl bych jít na vyšetření? Děkuji

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Nemyslím si, že by šlo o potíže způsobené nějakou vážnou příčinou. Záleží především na tom, zda je problém dlouhodobý nebo nově vzniklý, případně za jakých okolností. Pokuste se naučit ovládat svaly pánve a svěrač. Zatínejte svaly, jako kdyby jste chtěl přerušit močení. Takto cvičte denně po dobu 15 min.

Komentáře uživatelů ...

Bader
14. 6. 2013 5:39:06
Laik - myslím, že to bude skôr psychikou. Škoda, že neuvádzate vek. Nechcem byť osobný ale podobne to je i pri masturbácií? Niekedy žaluď ( teda v mladšom veku ) je tak citlivý, že dotyku sú nepríjemné až bolestivé.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot