47873  15. 6. 2013 19:56:06 - jiri.k

HIV priznaky bez teplot

Dobry den pane doktore,
omlouvam se ze Vas obtezuji,ale jsem na dlouhodobe sluzebni ceste v Madarsku a nemam moznost,ani duveru reseni meho problemu v teto zemi. Proto Vas kontaktuji a doufam , ze se mi dostavi odpovedi. 25. Dubna jsem mel nechraneni sex v CR s neznamou zenou (oralni a vaginalni,zhruba 15 az 18 minut). Druhy den jsem odcestoval do ciziny. Nikdy v zivote jsem pred tim nemel nechraneni sex s neznamou,nebo neproverenou osobou, tudiz v potaz pripada jen tato souloz. 8.den po sexu jsem mel mirne bolesti v krku, kasel provazeny bolesti na hrudniku a velmi silne ucpany nos a afta na jazyku)
Kazdy vecer jsem si meril teplotu a nikdy neprekrocila 37 stupnu. Co se tyce miznich uzlin tak jsou velmi dobre hmatatelne na krku (nemyslim mandle), v podpazdi vubec a v trislech hmatatelne jsou,ale velikost je v norme.
Vzhledem k me vysoke a hubene postave. (193 cm a 81kg)
Odezneni probehlo zhruba do 4 az 5 dnu. Nasledne se mi obevila vyrazka na predloktí. Je velmi tezko fotografovatelna,protoze se jedna spise o mikro vyrazku podobnou husy kuzi. Bohuzel vyrazku mam do soucasne chvile. Nema specifickou barvu ( je to spis jen drobna vyrazka na predlokti az loket ruky v barve kuze mozna mirne zarudla,proste a jednoduse krupicka) v dobe rymy atd. byla velmi slaba a casto mizela,momentalne skoro mesic a trictvrte po styku je viditelna treba 4 dny v kuse,nekdy mene,nekdy vice,ale porad je viditelna.
Ma otazka zni : 
1) Je mozne prodelat akutni HIV infekci bez teplot a z mirnym zdurenim uzlin,ale pouze z vedlejsimy priznaky jakou jsou afta,ryma,kasel a vyrazka na rukou?
2) nebo jsou jen 2 moznosti a to bud akutni infekce (70%) s horeckou a uzlinami a nebo naprosto vubec zadne priznaky?
Na test si urcite zajdu, ale to bude az za dalsi dva mesice coz je zhruba po ctyrech mesicich od mozne Hiv infekce. Jsem ve velkem stresu, proto doufam ve vasi odpoved.
Predem dekuji S pozdravem  Jiri K.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Testování je možné již po třech měsících. Nemyslím si, že jde o příznaky infekce HIV. Příznaky se vyskytují po 2-3 týdnech. Rýma, teploty, bolest těla. Následující zduření uzlin bývá po celém těle, ale až po delší době. Současný výskyt vyrážky není typický, ale nemusela by být součástí infekce.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie