47894  17. 6. 2013 21:39:03 - mind

Žlutá "hmota" pod předkožkou

Zdravim,
dnes sem nahodou objevil neakou zlutou vec pod moji predkozkou(viz. obrazek). vubec me to neomezuje ani neboli, ale jsou tam toho tuny. nejvetsi kusy se mi podarilo odstranit, na zbytek bych ovsem musel jit hrube a to boli. po minute na vzduchu hmota zruzovi. pomohl by treba hermanek? a take me napadlo, jestli to nemam z masturbace-musim ji omezit? cely den se citim nesvuj, kdyz vim, ze mam v penise tuhle zlutou-s prominutim-sracku.
diky za kazdou radu

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Žlutá "hmota" pod předkožkou

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Jedná se nahromadění kožního mazu a buněk vlivem nedostatečné hygieny. Důsledná hygiena, klidně i několikrát denně je základ. K odstranění tohoto napomůže odmočení při koupeli ve vaně.

Komentáře uživatelů ...

Bader
18. 6. 2013 5:17:09
Ide o tkz. smegmu, ktorá sa môže tvoriť pri trochu slabšej hygiene. Je nutné to umyť. A potom pravidelne umývať vo vlažnej vode, aby sa tam už nezhromažďovala. Ak je veľmi "prilepená" asi bude vhodné to nechať najprv dlhšie odmočiť a potom zlúpať.
mind
19. 6. 2013 21:19:34
nechaval jsem to odmocit, no prijde mi, ze tam toho paradoxne pribyva. nepomuzou neake ty bylinky?
Bader
20. 6. 2013 16:03:08
Myslím, že ozaj najvhodnejšie je vlažná voda. Aby ste predišiel hromadeniu minimálne denne aspoň 2-3 krát si dôkladne omyte miesto pod predkožkou !!!! a celý žaluď. Pribúdanie môže byť spôsobené i súčasnými vyššími teplotami a stým spojeným zvýšeným potením. Jedine pravidelné a časté omývanie zabráni nahromadeniu smegmy.
Nahodnyhost
21. 6. 2013 22:41:14
Smegma se tvoří, jediné řešení je obřízka, kdy je odstraněna předkožka a smegma se pak netvoří, pokud je odstraněna komplet. Doporučil bych jednak co nejčastější oplachování vodou, např. po každé návštěvě WC opláchnout žalud se staženou předkožkou pod tekoucí vodou. Což v zaměstnání obvykle nejde. Může pomoci si nechávat si předkožku staženou dozadu. Pokud vás neškrtí, zkuste ji mít přes den vzadu pořád. Pokud by trošku bylo vzadu nepohodlné, tak třeba jen kratší dobu. Je dobré nechat žalud a vnitřní předkožku co nejvíc větrat. Smegma se bude tvořit dál, ale uschne a samo se odrolí. A nebude působit záněty žaludu a předkožky.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot