47977  23. 6. 2013 20:39:42 - Problemx

Malý penis

Dobrý ďen.
Obraciam sa na tuto stranku pretože je diskrétna ale vopred sa ospravedlnujem za pravopisne chyby.Vopred Vám dakujem za odpoved. Môj problem je nasledovný mam 14 rokov cez prázdniny už budem mat 15 pri pohlade na spolužiakov pri prezliekani na telesnu vychovy pozorujem že maju velke penisy a velke semmeniky a ja naopak. Dalsia vec je že som obezny a chapen že aj to ma podiel na velkosti mojho penisu. Moj penis meria v "stoporenom" stave 6.5cm ktorich je nad tukom a pod tukom sa ukryvaju dalšie 2.5cm pracujem na sebe aby som schudol. Dalši problem nastava pri masturbacii kedže už budem mat 15 rokov je najvyšší čas aby sa mi začali tvorit spermie ked masturbujem tak po 1min vytečie z penisu nejake klzka priesvitna hmota a ked masturbujem dalej tak nič asi po dalšej minute sa dostanem do takeho stavu že mám velmi dobry pocit ale žiadne semeno nevystriekne. Mam z toho docela komplexy preto sa aj obraciam na Vás kedže sa hanbym ist k urologovy. Dalej mam problem že lavy semmeník je väčši ako pravy a taktiež lave semenovody su nejak hrubšie.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
Vzhledem k Vašemu věku je stále pravděpodobné, že se vytáhnete, zhubnete a zvětší se Vám také penis. Rovněž sperma se určitě brzy objeví. Varlata bývají normálně ne zcela stejně velká. Obézní chlapci mohou mít lehce zpožděný sexuální vývoj. Dále je třeba sledovat eventuální hormonální poruchu - tu bychom mohli vyloučit pokud mutujete, rostou vám chlupy v podpaží a podbříšku a rostete do výšky.

Komentáře uživatelů ...

Doctus
24. 6. 2013 7:07:04
Velikost 9 cm (měří se až od kosti, jinak by nebyly dosaženy relavantní výsledky; prostě si zarazte pravítko co nejhlouběji; jistý tuk nad kořenem penisu budete mít) není dětskou velikostí. Podle fotky soudím, že varlata se již začala zvětšovat a sekrece testosteronu pomalu narůstá. Změny ovšem nenastávají ze dne na den. Pro jistotu se zeptejte na tuto problematiku i svého pediatra u preventivní prohlídky. Nesmí se nic zanedbat. Jistota je jistota. Pár údajů z anatomie, průměrná délka ženské pochvy je 6 až 8 cm, průměrný penis nabývá rozměrů 12,55/3,3 a "délka" varlete (byť se rozměry varlat udávají prostorově x*y*z) je zhruba 4 až 4,5 cm.
Problemx
24. 6. 2013 13:32:51
Ďakujem za odpoveď, a neviete prečo stále moje semeníky nepordukjú spermie? Veľmi ma to štve zatial iba pri masturbacií mi z penisu vytečie biela priesvitná látka ale aj ked masturbujem dalej tak nič.
Doctus
24. 6. 2013 15:02:50
Nevím, zda vaše varlata spermie produkují. Raději se zeptejte lékaře na opožděnou pubertu, jen byste potom zašel do endokrinologické poradny. Hlavně se nestresujte, každý dospívá v jiném věku.
Problemx
24. 6. 2013 16:25:34
Tak neviem hanbym sa to povedat doktorke a k tomu ho nam maly a ked mi povie aby som sa vyzliekol tak to bude zle. A AK By som mal nahodou nejaky problem so semenikmy tak da sa to nejak liecit? A este jedna otazka do kedy najneskor by sa mi mali zacat tvorit spermie? Ps dakujem.
megapero
1. 7. 2013 22:36:12
na 15 rokov je to malý penis, to nevadí, je zaujimavý, píšeš že si obrezaný ale na fotke nie :D a ešte pridaj aj fotku v erekcii
Problemx
4. 7. 2013 13:45:12
Nemam ho obrezany, tam pisem ze som obezny to je rozdiel :D no a moj problem je v tom ze amturbujem aj 10min anič iba ta predejakulačna tekutina mi vytečie z penisu a nič viac,... aj ked masturbujem dalej tak nič a to ma velmi štve nevieš čim to je? A dokedy penis rastie?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie