48073  28. 6. 2013 8:53:33 - tom23

HPV a vyrážka

Dobrý den.
Již dva roky mám zarudlý žalud a předkožku. Za tuto dobu jsem vystřídal mnoho doktorů. Někteří tvrdili, že jde o kvasinky a někteří, že jsem dokonce zdravý. Po dvou letech, kdy mi byly konečně udělány pořádné testy, u mě byl objeven virus HPV. Chci se zeptat co mám teď udělat abych se zbavil zarudlého žaludu a předkožky? Podotýkám, že bradavice nemám a ani jsem nikdy neměl. A také jaká je šance, že bych jednou mohl mít dítě? Četl jsem totiž, že je to onemocní, kterého se nelze úplně zbavit. Děkuji za odpověď.

dr.urolog   dr.urolog [Urolog]
HPV infekce se opravdu zbavit zcela nemůžete. Nemyslím si ale, že by se u Vás projevovala tímto způsobem. Infekčním ložiskem jsou genitální bradavice - z těch se partnerka může nakazit. Pokud tedy infekce neprobíhá akutně, tak by těhotenství neměla ohrožovat.

Komentáře uživatelů ...

tom23
9. 8. 2013 7:12:16
Dobry den. Dekuji za odpoved. Chtel bych se Vas jeste zeptat, zda by toto zarudnuti mohly zpusobit bakterie v mocove trubici? Konkretne enterokok, streptokok nebo stafylokok.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie